Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KAYSAV MÜTEVELLİ HEYETİ, VALİ DÜZGÜN BAŞKANLIĞI´NDA TOPLANDI

KAYSAV MÜTEVELLİ HEYETİ, VALİ  DÜZGÜN BAŞKANLIĞI´NDA TOPLANDI

Kayseri İli Turizm Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (KAYSAV) Yönetim Kurulu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında toplanarak geçtiğimiz 1 yıla ilişkin çalışmaları değerlendirdi.

 

 

Kayseri İli Turizm Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (KAYSAV) Yönetim Kurulu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün başkanlığında toplanarak geçtiğimiz 1 yıla ilişkin çalışmaları değerlendirdi.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan ve Kayseri´nin turizm ve kültürel varlıklarının değerlendirildiği toplantıya Vali Düzgün´ün yanı sıra Vali Yardımcısı Gökhan Azcan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Melikgazi Belediye Başkan Vekili Dr. Yüksel Kahraman, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes AŞ Genel Müdür Vekili Yücel İkiler, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Övüç ile TURSAB Erciyes Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fatih Özköse, Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği Enver Sungur ve diğer mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Vali Düzgün, KAYSAV´ın katkıları ile Kayseri´nin kültürel ve doğal varlıklarının tanıtılması amacıyla geçtiğimiz 1 yıl içinde Travel Turkey izmir Fuarı ile İstanbul´da gerçekleştirilen EMİTT Fuarı´nda Kayseri´nin de yer aldığını hatırlatarak Kayseri´nin tanıtımı ve turizm potansiyelinin arttırılması adına çalışmaların artarak devam ettirileceği mesajını verdi.

Kayseri´nin tarihi, kültürel ve doğal zenginliğinin değerlendirilmesi adına KAYSAV´ın çalışmalarının önemli olduğunu işaret eden Vali Düzgün, kamu ve özel sektörün birlikte yapacakları çalışmalarla Kayseri´nin turizmde daha iyi noktalara geleceğine inandığını söyledi.

Toplantıda, son 1 yıl içerisinde gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumunun ardından mütevelli heyeti üyelerinin görüşleri alınarak vakfın çalışmalarının yol haritası da belirlenmiş oldu.