Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KAYSER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İFTAR

KAYSER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İFTAR

Büyükşehir Belediyesi her gün Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi´nde yaklaşık 3 bin 500 kişiye iftar verirken Hunat Katlı Otopark´da Erciyes Feneri tarafından verilen iftara da iftarlık desteği sağlıyor

Büyükşehir Belediyesi her gün Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi´nde yaklaşık 3 bin 500 kişiye iftar verirken Hunat Katlı Otopark´da Erciyes Feneri tarafından verilen iftara da iftarlık desteği sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile Erciyes Feneri´nin iftarına konuk oldu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Erciyes Feneri´nin iftar sofrasına katılarak, vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı.
Başkan Çelik ve Vali Kamçı; evine iftara yetişemeyen vatandaşlar, yaşlı olduğu için evinde yemek yapamayanlar ve ihtiyaç sahiplerinin katıldığı Hunat Katlı Otoparkı´nda kurulan iftar sofrasındaki tüm masaları gezerek vatandaşlarla selamlaştılar.

Öte yandan Erciyes Feneri´nin verdiği iftara her akşam iftarlık desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi´nde kurulan iftar sofrasını da büyüttü. Başlangıçta 2 bin kişiye verilen iftarın büyük ilgiyle karşılaşması üzerine bu rakam aşama aşama artırıldı ve 3 bin 500´e ulaştı. Büyükşehir Belediyesi Seyyid Burhaneddin´in manevi huzurunda her gün 3 bin 500 kişilik iftar veriyor