Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KAYSERE´DE MHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

KAYSERE´DE MHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy görevinden istifa edip Milletvekilliği için aday adaylığını açıklarken yerine Başkanlık görevini yürütmek üzere Serkan Tok´un görevlendirildiği açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kayseri İl  Başkanı Baki Ersoy görevinden istifa edip Milletvekilliği için aday adaylığını açıklarken yerine Başkanlık görevini yürütmek üzere Serkan Tok´un görevlendirildiği açıklandı.

İl Başkanlığı görevini 38 aydır sürdürdüğünü ifade eden Baki Ersoy, ?38 aydır yürüttüğüm İl Başkanlığı görevimi, 38 yaşında Kayserimizin plakasında milletvekili aday adaylığı için dün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Genel merkezimiz ile yapmış olduğum istişareler sonucu, Genel Başkanımızın talimatı ve müsaadesi ile bu karara varmış bulunuyorum. Biraz önce ilçe başkanlarımız ile bir toplantı gerçekleştirdik. Teşkilatımızdan helallik aldım ve bende hakkımı helal ettim.? dedi.

Baki Ersoy çocukluğundan beri parti için elinden geleni yaptığını belirterek, ?Bizim için önemli olan teşkilatlarımızın sürekli ayakta kalmasıdır. 49 yıllık mazisi bulunan Milliyetçi Hareket Partisi´nde il başkanlığını yapmak çok onurlu bir durumdur. Bizim için sıralamanın, yerin hiçbir önemi yoktur. Genel Başkanımız neyi layık görürse biz oradayız. Seçimler boyunca göreceksiniz ki bu şehirde sonuç ne olursa olsun yine Baki Ersoy en çok çalışan isim olacaktır. Genel Başkanımızın talimatıyla, yönetim kurulu üyelerimiz tarafından İl Başkanı seçilen, eskiden Ülkü Ocakları başkanlığı da yapmış olan Serkan Tok´a da yeni görevinde başarılar diliyorum.? şeklinde konuştu.

İl Başkanlığı görevine atanan Serkan Tok ise, ?Dün itibariyle Gene Merkezimiz ve Genel Başkanımızın talimatlarıyla, Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetiminin de seçimiyle göreve getirilmiş bulunmaktayım. Düne kadar başarıyla il başkanlığı görevini yürüten başkanım, bugün milletvekilliği aday adaylığı olan değerli kardeşimi tebrik ediyorum. Aday adaylığı sürecinde de inşallah aday olması içinde elimizden gelen desteği yapacağız.? ifadelerini kullandı.