Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAŞARI ÖDÜLÜ

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAŞARI ÖDÜLÜ

İstanbul´da yapılan ve bu yıl 6´ncısı gerçekleştirilen Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi´nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ne ´En İyi Riskli Alan İlan Eden ve Uygulayan Belediye´ ödülü verildi.

İstanbul´da yapılan ve bu yıl 6´ncısı gerçekleştirilen Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi´nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ne ´En İyi Riskli Alan İlan Eden ve Uygulayan Belediye´ ödülü verildi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul´da düzenlenen 6´ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi´ne katıldı. Belediyeler ve inşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği kongrede ´Kentsel Dönüşüm Başarı ve Teşvik´ ödülleri de verildi. 6´ncı ´Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi´nde ´En İyi Riskli Alan İlan Eden ve Uygulayan Belediye Ödülü´ Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ne verildi. Sahabiye Projesi ile kazanılan ödülü Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç aldı. Ödül töreninde konuşan Büyükkılıç, Kayseri´nin sadece Kayseri´den ibaret olmadığını ve çevresindeki illerle birlikte yaklaşık 3 milyon nüfusa hitap eden bir potansiyeli bulunduğunu söyledi. Başkan Büyükkılıç, ?Kayseri 6 bin yıllık ticari geçmişe sahip bir şehir. Kültepe´de yapılan kazılarda Şanlıurfa´daki Göbeklitepe´den 10 misli daha çok veriler çıkıyor. Değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış hoşgörünün merkezi