Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KAYSERİ EMNİYETİNE YENİ HİZMET BİNALARI

KAYSERİ EMNİYETİNE YENİ HİZMET BİNALARI

Vali Süleyman Kamçı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünün vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla Belsin ve Eskişehir Bağları´na yapılacak olan Emniyet Hizmet Binalarının temel atma törenine katıldı.

Vali Süleyman Kamçı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünün vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla Belsin ve Eskişehir Bağları´na yapılacak olan Emniyet Hizmet Binalarının temel atma törenine katıldı.
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan hizmet binalarının temel atma törenine Vali Kamçı, Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Temel atma töreninin açılışında konuşan Vali Kamçı, Kayseri´nin, sunduğu hizmetlerle, alt yapısıyla ve iş imkanlarıyla bir cazibe merkezi özelliği taşırken, çevre illerden aldığı göçlerle de hızla büyüyen bir şehir olarak dikkat çektiğini ifade ederek, yeni yapılacak tesislerin ilimize hayırlı olmasını temenni etti.
 
Nüfustaki ve kentleşmedeki artışın; eğitimden sağlığa, belediye hizmetlerinden asayiş hizmetlerine, her sektörde mevcut potansiyeli güçlendirmemiz gerektirdiğini ifade eden Vali Kamçı, sözlerine şöyle devam etti:
 
?Vatandaşlarımıza, daha iyi koşullarda hizmet sunmak için, yeni tesislerin ve hizmet binalarının yapılması, kamu hizmetlerinin kalitesini ve vatandaşların memnuniyet artıracaktır. Bugün, devlet olarak vatandaşlara sunmamız gereken en önemli vazifelerden biri olan emniyet hizmetlerinin yürütülmesine yönelik, iki binanın temel atma töreninde bir aradayız. Belsin ve Eskişehir Bağlarına yapılacak olan Emniyet Binalarımız ile vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, huzur ve rahatını tesis etmek için hizmet vereceğiz. Ayrıca, yeni hizmet binaları, teşkilat çalışanlarımıza ve hizmet alacak vatandaşlarımıza, daha iyi koşullar ve imkanlar sunacaktır.?
 
Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız yaptığı konuşmada, Kayseri´nin algısını ve seviyesini yükseltecek olan bu projenin temel atma töreninde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, uyum içinde çalışılarak hayat geçirilen bu projenin ilimize hayırlı olmasını temenni etti.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ve yapacağı yatırımlar hakkında bilgi vererek, temel amaçlarının insana hizmet olduğunu belirtti.
 
Konuşmaların ardından Vali Kamçı ve protokol üyeleri Emniyet Hizmet Binalarının ilk harcını butona basarak attılar.