Tarih: 08.11.2018 20:06

KAYSERİ ESKİ VALİSİ KAMÇI,ÇANAKKALE İÇİN ADAY ADAYI

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Eski Valisi Süleyman Kamçı, son yayımlanan atama kararı ile mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirilmesinin ardından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette emekli olacağını ifade eden eski vali Kamçı, layık görülürse AK Parti´den Çanakkale Belediye Başkanlığı´na aday adaylığı başvurusunu yapacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete´de yayımlanan atama kararı ile Kayseri eski Valisi Süleyman Kamçı, mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirilirken, Kamçı´dan boşalan koltuğa da Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın getirildi. Veda ziyaretleri yapan eski vali Süleyman Kamçı, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne geldi. 2 buçuk yıldır Kayseri´de görev yaptığını söyleyen Kamçı, ?Burada, basın mensuplarından her zaman destek aldım. Bizi üzecek hiçbir şey olmadı. Tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Uyum içinde çalıştık her zaman. Nasip olursa ayın 16´sında emekli olacağım. Kayseri´nin en kıdemli valilerindenim. Yüzümüzü kızartacak hiçbir durum olmadı. Kayseri benim için önemli bir yer. Türkiye´nin sayılı ili, buradan mutlu ayrılıyorum? şeklinde konuştu.
´LAYIK GÖRÜRLERSE ADAY ADAYIYIM´
Eski vali  Kamçı, bir gazetecinin emekli olduktan sonra siyasete gireceği ile ilgili soruya ise, ?Nasip olursa, layık görülürsem öyle bir niyeti var.  Başvurumu emekli olduktan sonra yapacağım . Aday adaylık başvurumu Çanakkale için yapacağım. 20 senedir Çanakkale´de evim var, zaten oraya yerleşecektim. Bu da vesile olmuş olacak" diye cevap verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —