Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİ KİTAP FUARINA 580 BİN ZİYARETÇİ

KAYSERİ KİTAP FUARINA 580 BİN ZİYARETÇİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Dünya Ticaret Merkezi´nde düzenlediği 1. Kayseri Kitap Fuarını 9 günde 580 bin kişi ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Dünya Ticaret Merkezi´nde düzenlediği 1. Kayseri Kitap Fuarını 9 günde 580 bin kişi ziyaret etti.   

Büyükşehir Belediyesi, 14 Ekim´de başlayan fuarda birbirinden ünlü yazarları Kayserililerle buluşturdu.Fuara, yazarlar Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Hanefi Avcı, Mete Yarar, İclal Aydın, Reşat Petek, Yavuz Bahadıroğlu, Engin Noyan, İlber Ortaylı, Yusuf Kaplan, Bekir Develi, Süleyman Özışık, Şermin Yaşar, Aşkım Kapışmak, Canan Karatay, Üstün Dökmen, Sinan Yağmur ve Abdülkadir Selvi gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 250´nin üzerinde yazar, şair ve sanatçı katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Okuyan ve Okutan Şehir? hedefiyle düzenledikleri kitap fuarının çok başarılı geçtiğini söyledi. Başkan Çelik, Kayserililerin kültüre ve okumaya olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Kayseri Kitap Fuarı´nı ziyaretleriyle zenginleştiren 580 bin kitapsevere ilgilerinden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, gelecek yıllarda da aynı özen ve titizlikle çok daha kapsamlı fuarlar yapmaya devam edeceklerini kaydetti.