Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİ PANCAR KOOPERATİFİNDEN ÇİFTÇİLERE TEKNİK GEZİ

KAYSERİ PANCAR KOOPERATİFİNDEN ÇİFTÇİLERE TEKNİK GEZİ

Kayseri Pancar Kooperatifi, Tarım marketleri ve Satış Mağazalarında çiftçilere satışını yaptığı tarımsal alet, makine, sulama malzemeleri, tohum, gübre vb. ürünlerle ilgili olarak 12 bölge çiftçilerini gruplar halinde firmaların üretim merkezlerinde tekni

 

Kayseri Pancar Kooperatifi, Tarım marketleri ve Satış Mağazalarında çiftçilere satışını yaptığı tarımsal alet, makine, sulama malzemeleri, tohum, gübre vb. ürünlerle ilgili olarak 12 bölge çiftçilerini gruplar halinde firmaların üretim merkezlerinde teknik inceleme yapmak üzere ziyaretler gerçekleştiriyor.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay çiftçilerin firma ve üretim merkezlerinin ziyaretleri ile ilgili olarak; ?Bölge çiftçilerimiz için düzenlenen teknik gezilerde çiftçiler kullanmış oldukları ürün, alet ve ekipmanların kullanımı esnasında karşılaştıkları sorunları firmaların teknik kadrolarına iletmek suretiyle daha başarılı üretim, daha kaliteli bir ürün almaları için gereken her türlü destek verilmektedir dedi. Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü; Son bir ay içerisinde 2018 Yılında yapılacak sözleşmeli ekimler sürecinde kullanılacak olan tohumlarla ilgili olarak bir grup çiftçinin Adıyaman iline, 2 grup çiftçi heyetinin, Mibzer ve sulama ekipmanları ile ilgili olarak Konya İline teknik geziye katıldığını ve ihtiyaç duyulan konularla ilgili olarak teknik gezilerin devam edeceği belirtildi.

Başkan Akay ayrıca; Çiftçilerin eğitim ve teknik gezileri yanı sıra Tarım marketler ile 12 Bölge personeli için de eğitimlerin düzenlenmekte olduğunu sözlerine ekledi.

Teknik geziye katılan Çiftçiler memnuniyetlerini ifade ederken, üretici firmalar da çiftçilerin üretim esnasında kullandıkları ekipmanlarla ilgili olarak karşılaştıkları sorunları iletmeleri bize de ufuk açıyor ve hatamız varsa onu gidermeye çalışıyoruz dediler.

.