Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KAYSERİ PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

KAYSERİ PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Kayseri protokolü Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen programda bayramlaştı.

Kayseri protokolü Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen programda bayramlaştı.

Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine, Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları ve daire müdürleri katıldı. Bayramlaşmada konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Bugün bayramlaşıyoruz. Bu ülke için kanlarını, canlarını vermekten imtina etmeyen şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kendilerine müteşekkir olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Gazilerimize de aileleri ile birlikte hayırlı ömürler diliyorum. Sevinçlerin paylaşıldıkça büyüdüğü, üzüntülerin de paylaşılarak azaltıldığı bir ortamda bizler Suriyeli kardeşlerimizin, acı çeken kardeşlerimizin, dünyadaki bütün Müslümanların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Türkiye´yi karamsarlığa itmek isteyenlerle aydınlık geleceğe gayret gösterenlerin arasındaki mücadele devam ediyor. Biz de inşallah bu mücadeleden zaferle ayrılmış olacağız. Türkiye bütün gençleriyle beraber geleceğine aydınlıkla bakmaktadır" ifadelerini kullandı.

Vali Süleyman Kamçı ise, "Kurban Bayramımızın arifesindeyiz. Bu vesileyle vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Bayramlarımız yardımlaşmanın, hoşgörünün, kardeşliğin tavan yaptığı günlerdir. Bu anlamda Kurban Bayramının ayrı bir önemi var. Vatandaşlarımız kurbanlarını kesiyor. Bayramlarda maalesef trafik kazalarımız artıyor. Sabah izlediğimiz kadarıyla 46 trafik kazasında kayıplarımız oldu. İnşallah bundan sonra olmaz. Yola çıkan vatandaşlarımızın kurallara uymasını istiyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, "Herkesin bayramını tebrik ediyorum. Ne kadar şükretsek azdır. Böyle cennet gibi bir ülke ve şehirde yaşıyoruz. Konforlu bir kent hayatı yaşıyoruz. Kazasız, belasız gözyaşı kandan uzak İslam coğrafyamızda olan olumsuzlukların hiçbirinin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Şükretmemiz lazım. İnşallah nice bayramlara ailemizle, dostlarımızla bu cennet vatanda güzellikler içinde eriştirmesini de niyaz ediyoruz" dedi.