Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

KAYSERİ SANAYİ ODASI´NDA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

KAYSERİ SANAYİ ODASI´NDA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meslek Komiteleri seçimi başladı. KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, en büyük amaçlarının sanayicilerin sıkıntılarına çözüm bulmak olduğu söyledi.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meslek Komiteleri seçimi başladı. KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, en büyük amaçlarının sanayicilerin sıkıntılarına çözüm bulmak olduğu söyledi.

 Sanayi Odası Meslek Komiteleri seçimi oda binasında başladı. 25 meslek komite başkanının seçildiği seçimlerde 949 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu ifade edildi. KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün odalar ve borsalar birliğine bağlı tüm odalarda seçim başladı. Oda seçimleri 1-30 Nisan tarihleri arasında yapılabilecek. Seçimlerimiz 6 ay ertelenmişti. En büyük amacımız sanayicinin sıkıntılarına çözüm bulmak,  sorunlarını Ankara´ya taşımak ve çeşitli platformlara taşımak için meslek komitelerinin meclis üyelerini seçiyoruz. Meslek komitelerini ve meclis üyelerimizi seçerken istişare ederken, eşit temsil konusuna çalışmalar yaptık. Meslek komiteleri listesinde yüzde 50´nin üzerinde değişiklik oldu. Seçimlere tek liste ile girdik. Amacımız birlik ve beraberlik" dedi.

Meslek komite başkanlarının belirlenmesinin ardından yapılacak toplantı ile yönetim kurulu ve meclis başkanları seçilecek.