Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİ ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ´Yİ SON YOLCULUĞUNA UGURLADI

KAYSERİ ŞEHİT POLİS AHMET CİHAN KİLCİ´Yİ  SON YOLCULUĞUNA UGURLADI

Tunceli´de meydana gelen helikopter kazası sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Cihan Kilci, memleketi Kayseri´de toprağa verildi.

Tunceli´de meydana gelen helikopter kazası sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Cihan Kilci, memleketi Kayseri´de toprağa verildi.

Elazığ´da düzenlenen törenin ardından Kayseri´ye getirilen ve Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi´ndeki baba ocağından helallik alınan şehidimiz Ahmet Cihan Kilci için Hacılar Cami Kebir Camii´nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, şehit polisin ailesi ve yakınları, Vali Süleyman Kamçı, Enerji Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Ercan Teke, 12.Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Vali Yardımcıları Baha Başçelik ve Zekeriya Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular´ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile mülki ve askeri erkân ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Kamçı, şehit polis memurunun babası Ejder Kilci, annesi Fazilet Kilci ile yakınlarına başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

İl Müftüsü Şahin Güven´in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polis memuru Ahmet Cihan Kilci´nin Türk Bayrağı´na sarılı naaşı Şehir Mezarlığı´ndaki Polis Şehitliği´ne götürüldü ve dualarla toprağa verildi. Saygı atışının ardından şehidimiz Ahmet Cihan Kilci´nin tabutunun üzerine örtülen, şehidimizin emaneti Türk Bayrağını Vali Kamçı, şehit polisin babası Ejder Kilci´ye, fotoğrafını ise anne Fazilet Kilci´ye teslim etti.