Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: İMHA EDECEKSİN

KAYSERİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: İMHA EDECEKSİN

Turkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Ankara´daki terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ülkemizin her noktasında giriş çıkışlar sıkı denetim ve kontrol altında yapılmalıdır. "Vatanımız daha ço

Turkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Ankara´daki terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ülkemizin her noktasında giriş çıkışlar sıkı denetim ve kontrol altında yapılmalıdır. "Vatanımız daha çok karışır" diye müdahalede bulunmuyorsanız hata yapıyorsunuzdur. Hain olanlar da idam edilmelidir. Bunun başka tarifi yok imha edeceksin" dedi.

Ankara´daki hain saldırı ile ilgili açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, bir kez daha idam cezasının getirilmesi çağrısında bulundu. Ülkenin dört yanında sıkı denetimin yapılmasını savunan Yavuz, şöyle dedi:

"Ankara´daki hain terör örgütlerince kalleşçe yapılan canlı bombanın patlatılması sonucu 37 vatandaşımız hayatını kaybederken 127 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet ailelerine yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan terör olaylarını nefretle şiddetle kınıyoruz. Bizi bu hain saldırılarla asla yıldıramayacaksınız. Vatan ve milletimizi bölmeye gücünüz yetmeyecek sizin gibi dış güçlerden deste alarak kendi yaşadığı ekmeğini yediği yeri bombalayanlar Türk milleti size öyle bir ders verecektir ki ABD, AB bile kurtaramayacaktır. Bu hainleri insanlıktan nasibini almayan şerefsizlere acilen gerekenler yapılmalıdır. Ülkemizin her noktasında giriş çıkışlar sıkı denetim ve kontrol altında yapılmalıdır. Her zaman söylediğimiz gibi teröre destek veren her kim olursa olsun. Gereken yapılmalıdır. Vatanımız daha çok karışır diye müdahalede bulunmuyorsanız hata yapıyorsunuzdur. Bunlara taviz verildikçe tepemize çıkıyorlar. Olacaksa bir an evvel olmalı herkes tarafını belirlemeli hain olanlarda idam edilmelidir. Bunun başka tarifi yok imha edeceksin."