Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KAYSERİ ŞEKER GENEL MÜDÜR YARDIMCISI 15 TEMMUZ GAZİSİ

KAYSERİ ŞEKER  GENEL MÜDÜR YARDIMCISI 15 TEMMUZ GAZİSİ

15 Temmuz kalkışmasında Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın çağrısıyla Genel Kurmayın giriş kapısına gelerek vatan savunmasında bulunurken helikopterden açılan ateşli saldırıda yaralanan Kayseri Şeker Muhasebeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gedi

 

15 Temmuz kalkışmasında Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın çağrısıyla Genel Kurmayın giriş kapısına gelerek vatan savunmasında bulunurken helikopterden açılan ateşli saldırıda yaralanan Kayseri Şeker Muhasebeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gedik Keçiören Kaymakamlığı tarafından ?´GAZİLİK´´ unvanı verilerek onurlandırılmıştır. Bu onuru şerefle taşıdığını belirten İsmail Gedik onurun manevi değerine inandığı için kimseye açıklamamış ancak kendini bilmez birinin kendisine FETÖ´cü iftirasını atması üzerine harekete geçerek biz kimseden bir şey beklemiyoruz bari iftira atmasınlar dedi.
İsmail Gedik iftira atan ve o iftiraları hiç araştırmadan sosyal medya sitelerinde ve gazetelerinde yayınlayanlara da sitemlerini dile getirerek birazcık araştırsalardı bu yanlışa düşmezlerdi dedi.

Gedik açıklamasını şöyle sürdürdü; ?Oysa iftirayı atan kişinin  Kayseri Şeker Fabrikasında Muhasebe Şefi olarak çalıştığı  dönemde biriminden bazı belgelerin ifşa edilmesi sonrasında ücretsiz izne gönderilen personellerin belgeleri ne şekilde servis ettiklerini araştırmakla ilgili de görev yaptığını 6 Ocak 2016 tarihli kendi imzası ile kayıt altına aldığını belirtirken, 5 Ocak 2016  tarihinden sonra fabrika aleyhine  sosyal medyadan haberler yayan kişilerce Kayseri Şeker´e ait bazı belgelerin sürekli olarak  yayınlanmaya devam etmesi üzerine yapılan yasal araştırma sonucunda bu işi yapanın aynı soruşturmayı yapan Kemal Yalçın olduğu tespit edildi.
Adı geçen şahsın şirkete ait bilgi ve belgeleri elde ederek şirket hakkında olumsuz kampanya yapmak, yalan haber ve iftiralarla şirketi ve yöneticileri yıpratmak için örgütlü çalışma yapmak, çete kurmak  suçundan da18 Ocak 2016 tarihinde Kayseri Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunularak hukuki işlemler başlatılmıştır.
Adı  geçen şahısın OSB Polis Merkezi amirliğindeki ifadesini kaynak göstererek  Kayseri´de yayın yapmakta olan bir gazetedeki açıklamaya göre Muhasebe biriminde çalıştığı dönem içerisinde 2014 yılında genel kurulda 25 adet çiftçi gider pusulasının düzenlendiğini ve bu belgeleri elde ettiğini belirtmiş olup oysa o belgelerin tamamını da kendisi düzenleyip ıslak imzası ile kayıt altına aldığı da ortadadır.
Aynı gazete adı geçen şahsın Yozgat TEM´de verdiği ifadesinde de 2013 yılında FETÖ Terör örgütüne katıldığını belirterek bu sayede   kademe atladığını  açık açık belirtmiş olmasına rağmen o zaman sen de o örgüte dahil olarak haksızlıkla makam elde etmişin denmiyor ve İsmail Gedik Muhasebe Müdürü olduktan sonra Fabrikaya iş yapan  ve FETÖ terör örgütüne yakın olduğunu beyan ettiği bir şirkete himmet adı altında yardımlar yapıldığını belirtiyor dedi.

Oysa İsmail Gedik, oğlu, bacanağı  ve  üç yeğeni ile birlikte (Veyis Gedik, Metehan Arı, Merthan Arı, Hasan Arı Metin Karadaş-hepsi de gazi)15 Temmuz kalkışmasında Cumhurbaşkanımızın meydanları çıkın çağrısıyla Genel Kurmayın giriş kapısına gelerek vatan savunmasında bulunurken helikopterden açılan ateşli saldırıda hepsi de yaralanmış olup İsmail Gedik´de Keçiören Kaymakamlığı tarafından ?´GAZİLİK´´ unvanı verilerek onurlandırılmıştır. Vatan savunmasına çoluk çocuğu ile arkasına hiç bakmadan tüm vatanseverler gibi koşan Kayseri Şeker Genel Müdür yardımcısı  Gazi İsmail Gedik ifadesinde 15 Temmuz darbe girişimi yapanlardan, Cuntacılardan, FETÖ Terör örgütünden davacı olduğunu da belirtti.

Gazi İsmail Gedik Vatan için hiç kuşku duymadan ve bir beklenti içerisine girmeden dün koştuk yarın da benzer bir girişim olsa yine koşarız. Biz bir taltif peşinde değiliz. Allah rızası için, geleceğimiz için Vatanımız ve Milletimiz için koştuk ve Ankara´da bulunduğum sırada Teröristlere karşı Genel Kurmayımızı koruma adına aldığımız yara değil bizler için şeref madalyasıdır. Haddini bilmeyen bir kişi kendini aklamak suçlarını örtbas etmek için bizlere FETÖ´cü iftirası atıp kendisini aklayacağını düşünüyorsa, onun bu yalanlarına inanan ve mal bulmuş mağribi gibi hemen sağda solda dolaşan bilgi ve belge kırıntılarını alt alta yan yana getirerek habercilik yapanlar da azıcık vatan ve Millet sevgisi varsa birazcık düşünüp araştırsınlar ve bari iftira atarak bizleri tekrar  yaralamasınlar dedi.