Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KAYSERİ ŞEKER SPOR 2017-2018 SEZON AÇILIŞI YAPILDI

KAYSERİ ŞEKER SPOR 2017-2018 SEZON AÇILIŞI YAPILDI

Kayseri Şeker Spor sezon açılışı Kayseri Şeker Fabrikası içerisindeki Köksal  Demirok tesislerinde yapıldı.

 

Kayseri Şeker Spor sezon açılışı Kayseri Şeker Fabrikası içerisindeki Köksal  Demirok tesislerinde yapıldı.

Kayseri Şeker Spor sezon açılışına Kayseri Şeker Spor Onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Genel Müdür Vekili Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcıları, Kayseri şeker Spor Kulüp Başkanı ve Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı,  Kulüp yöneticileri İsmet Aksoy, Uğur Metiner, Taner Özçelik, Mustafa Kılıç, Teknik Direktör Cahit Erçevik ile sporcular katıldılar.

2017-2018 sezonunda transfer komitesi tarafından; 6 sporcu alt yapıdan, 5 sporcu iç transferden, 11 sporcu dış transferden, 2 sporcu yurt dışından transfer  edilerek  Kayseri Şeker spora kazandırıldığı belirtildi.

Sezon açılışında konuşan Kayseri Şeker Spor Onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Kayseri Şeker Spor Türkiye´de artık sayısı gittikçe azalan kurum takımlarından bir tanesidir. Şeker Spor Adıyla Türkiye´de neredeyse Kayseri Şeker spor tek Şeker Spor Takımı olarak varlığını sürdürme azminde ve kararlılığında olduklarını söyledi.

Başkan Akay sözlerine şöyle devam etti, ?Kayseri Şeker Camiasını Büyük Kayseri Şeker Ailesi olarak ifade ediyoruz,  sporcularımız da bu ailenin birer parçasıdır. Biz gençlerimizi sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde sporun her dalında yetişmesine katkı sağlamak ve inşallah ülkemize genç sporcular olarak  kazandırmak istiyoruz. Cavit Hocamız ile iyi bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz.

  Bizim spordan anladığımız ahlak ve fair play çerçevesinde yapılmasıdır. Bu anlayış içerisinde sporcularımız hem kendi aralarında birbirine karşı, hem hocalarına karşı saygılı olmakla birlikte aynı zamanda müsabaka esnasında seyircilere, hakemlere, rakip takımın futbolcularına karşı da  fair play anlayışı içerisinde davranmanızı bekliyoruz ve özellikle bunu çok önemsediğimizi de ifade etmek istiyorum.

Bu anlayış içerisinde elde edilecek başarı elbette daha anlamlı ve daha değerli olacak ben hepinize kazasız belasız ve inşallah mutluluk içerisinde yaşayacağınız bir sezon ve başarı ile sonuçlandıracağınız bir sezon temenni ediyorum Allah hayırlı uğurlu eylesin? dedi.

Kayseri şeker Spor Kulüp Başkanı ve Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı sezon açılışında yaptığı konuşmasında; Kayseri Şeker gerçekten özel bir kulüp olduğunu belirterek Kayseri Şeker Spor Kulübünde  gençlerin  büyüklerine, büyüklerin  de  gençlere iyi örnek olacağını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildi ve sezon açılışı yapıldı. Başkan Akay ve açılışa katılanlar penaltı atışları ile sezonu başlattılar.