Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

KAYSERİ ŞEKERDEN BAŞKAN YILDIZ´A ZİYARET

KAYSERİ ŞEKERDEN BAŞKAN YILDIZ´A ZİYARET

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyesi Hurşit Dede, ve Genel Müdür Levent Benli Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ı makamında ziyaret etti.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyesi Hurşit Dede, ve Genel Müdür Levent Benli Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan´da hazır bulundu. Ziyaret sonrası, Sarıoğlanlı çiftçilere ve isteyenlere Muharrem ayı nedeniyle Patenti Kayseri Şeker Fabrikasına ait olan haşlanmış şeker pancarı katkılı aşure ikramı da yapıldı.

Kayseri Şeker Fabrikası tarafından Muharrem ayı aşure etkinlikleri çerçevesinde Sarıoğlan´a geldiklerine dikkat çeken Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, dini ve milli değerlerden olan Aşure´nin, bereketin birlikteliğin ve paylaşmanın sembolü olduğuna dikkat çekerek "Muharrem ayı ve aşure günü dolayısıyla insanlarımızın ağzını tatlandırmaya çalışıyoruz. Kayseri Şeker Fabrikasının ürünleri çiftçimizin kendi ürettikleridir" dedi.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, ilçe Kaymakamı Hasan Doğan, Kayseri Pancar Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Hüseyin Akay ve ekibi ile Sarıoğlan´dan katılan Ziraat Odası Başkanı Burhan Akdoğan, Mehmet Güntay ile beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Başkan Yıldız, Sarıoğlan´ın hem pancar üretimi hem de Kayseri Şeker Fabrikası için önemli bir merkez olduğunu tekrarlayarak, bu bölgedeki çiftçilerin ihmal edilmemesini, desteklenmesini tekrarladı.