Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYSERİ ŞEKER´DEN MİLLİ ÜRETİM BİLİNÇLİ TÜKETİM ETKİNLİĞİ

KAYSERİ ŞEKER´DEN MİLLİ ÜRETİM BİLİNÇLİ TÜKETİM ETKİNLİĞİ

Kayseri Şeker Fabrikası tarafından, sosyal sorumluluk ve farkındalığın artırılması kapsamında doğal şeker, tatlandırıcı gibi ifadelerin kamuoyunda doğru anlaşılmasına yönelik Ar-Ge ve eğitim faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Kayseri Şeker Fabrikası tarafından,  sosyal sorumluluk ve farkındalığın artırılması kapsamında doğal şeker, tatlandırıcı gibi ifadelerin kamuoyunda doğru anlaşılmasına yönelik Ar-Ge ve eğitim faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Kayseri Şeker Ar-Ge Merkezinde 2018 yılında başlatılan ?Sürdürebilir Şeker Sektörü Sağlık, Ekonomi, Sosyal, Siyasal Farkındalık Projesi? çalışmalarının Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen bölümünde,  Kayseri Mustafa Çataloğlu İlköğretim Okulu 3. Sınıfından 180 öğrenciye, doğal şeker tüketiminin önemi uzmanlar tarafından anlatıldı. Öğrencilere  aynı zamanda  Milli Üretim bilinçli tüketim konulu bir de  tiyatro gösterisi düzenlendi. Kayseri Şeker 15 Temmuz Şehitleri Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Vekili Kazım Duygulu, Ar-Ge Merkezi Müdürü Hülya Herdem ve Proje ekibi de hazır bulundu.