Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİ SPOR ADAMLARI DERNEĞİNDEN VEFA GECESİ

KAYSERİ SPOR ADAMLARI DERNEĞİNDEN VEFA GECESİ

Kayseri Spor Adamları Derneği, Sporda 5. Vefa Gecesini gerçekleştirdi.

 

Kadir Has Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilen geceye, Kayseri eski milletvekilleri  İbrahim Yılmaz, Hasan Ali Kilci, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Murat Eskici, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sezai Çamdalı ile tanınmış spor adamları ve davetliler katıldı. Halil Severcan başkanlığındaki yönetim kurulu, Fehmi Kuş, İbrahim Yılmaz, İshak Kattaş, Davut Güleç, Rifat Postacı, Mehmet Sönmez, Mehmet Şirvani, Halil Dicle, Ahmet Özel´den oluşan Kayseri Spor Adamları Derneğinin gecesi, kokteyl sonrası Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, ebediyete gidenler için okunan Kuran tilaveti ve hazırlanan sinevizyon ile başladı.

Dernek Başkanı Halil Severcan, "Amacımız spora hizmet etmiş faal futbolculuğu, yöneticiliği, antrenörlüğü, hakemliği, il temsilciliğini spor adamlarını bir araya getirmek birbirlerinden haberdar olmalarını sağlamak, geçmişte yaptıkları hizmetlerin bir nişanesi olarak onur belgesi ve plaket vererek onlara çam sakızı, çoban armağanı vefada bulunmak. Ebediyete intikal edenleri hatırlayıp hep birlikte burada rahmet okumak. Bu zamana kadar 70 spor adamına onur belgesi ve plaket takdim etmiştik. Bugünde 20 spor adamına daha onur belgesi ve plaket vereceğiz. Gönlümüz spor camiasını alacak kadar geniş. Bu vefa gecesine katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra vefa gecesinde, spora çeşitli şekillerde büyük emeği geçen spor adamlarından, Ahmet Özdemir, Ali Rasim Alkışlar, Ali Şen, Ayhan Uzandaç, Fatma Tokdemir, Mehmet Emin Nas, Mustafa Elmağaçlı, Mustafa Özden, Münir Borazan, Nuh Demirtaş, Oktay Ensari, Ramazan Taş, Recai Bozdemir, Recep Mamur, Seyfi Karadavut, Turgay Duman, Yıldırım Bensoy ve Yusuf Kolay´a onur belgesi ve plaket verildi.

Gecede belge ve plaket alan spor adamları ile bunları takdim eden davetliler, bu tip gecelerin ve sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, dernek yönetimini kutladı.