Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYSERİ TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ:BU ÜLKEDE İNSANLAR AÇSA TEŞKİLATTA ÇALIŞAN HERKES SORUMLU

KAYSERİ TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ:BU ÜLKEDE İNSANLAR AÇSA TEŞKİLATTA ÇALIŞAN HERKES SORUMLU

Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğüne bir süre önce atanan Mustafa Şahin görevine başladı ve kurum personeli ile bir araya geldi. Personele seslenen yeni Müdür Şahin, ?Bu ülkedeki insanlar eğer açlarsa Kayseri´de çalışan İl Teşkilatındaki arkadaşımda, il Mü

 Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğüne bir süre önce atanan  Mustafa Şahin görevine başladı ve kurum personeli ile bir araya geldi. Personele seslenen yeni Müdür Şahin, ?Bu ülkedeki insanlar eğer açlarsa Kayseri´de çalışan İl Teşkilatındaki arkadaşımda, il Müdür Yardımcısı da, İl Müdürü de hepsi sorumlu? dedi.

Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yeni görevine başladı. Karabük´ten, Kayseri´ye atanan Şahin, kurum personeli ile bir araya geldi ve hedeflerini anlattı. Kayseri´de müdürlük görevinin kendisine verilmesinin büyük sorumluluk olduğunu kaydeden Şahin, "Bundan sonraki dönemde hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Karabük den geldiğimizde Kayseri ile ilgili çok güzel şeyler duymuştuk. Türkiye de bana göre ilk on şehir içerisinde olan bir şehrin İl Müdürlüğü görevini bize yüklemeleri çok büyük sorumluluk. Bu sorumluluğu sizlerin desteği ve gayretiyle bugüne kadar yapmış olduklarınızın üzerine bir şeyler daha koyarak arttırarak devam ettireceğimize inanıyorum.? dedi.
Konuşmasında, ?Bir kurtuluş mücadelesindeyiz. Bu kurtuluş mücadelesinde insanların topu, tüfeği neyi olursa olsun eğer biz açsak mahkûmuz demektir.? ifadelerini de kullanan Şahin, ülkede insanlar açsa bundan müdürlük çalışanlarının sorumlu olduğunu söyledi. Şahin, şöyle konuştu, ?Açlıktan daha öte bir yoksulluk, açlıktan daha öte bir eksiklik yoktur dünya üzerinde. Allah bize, bu memlekete açlığı yaşatmayacak, bunun önüne geçebilecek imkânları sundu. Bu imkânlar hepimizde mevcut. Sadece bizler birer nefer olarak bu üretimi bir nebze daha öteye taşıyabilecek miyiz taşıyamayacak mıyız? Bunun hesabını herkes kendi vicdanına sorması lazım. Bu ülkedeki insanlar eğer açlarsa Kayseri´de çalışan İl Teşkilatındaki arkadaşımda, il Müdür Yardımcısı da, İl Müdürü de hepsi sorumlu. Tüm Türkiye de böyle. Ekilmedik hiçbir alanın bırakılmaması hepimizin sorumluluğu. Bu konuda Bakanlığımız ciddi hazırlıklar yapıyorlar. Ben sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Bundan sonraki dönemlerde yine çözüm odaklı çalışıp bu şekilde devam ettireceğimize inancım tam. Rabbim hepimize yardımcı olsun. Bundan sonraki süreç de çok aktif bir idari sistemle devam edeceğimizi sizlere söylemek istiyorum. Aynı aktiviteyi sizlerden bekliyorum. Başarılarımızın ve başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun"