Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYSERİ ÜRÜNLERİ BOSNA´DAKİ ?DİPLOMATİK KIŞ KERMESİ´NDE YER ALDI

KAYSERİ ÜRÜNLERİ BOSNA´DAKİ ?DİPLOMATİK KIŞ KERMESİ´NDE YER ALDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin Bosna Hersek´te düzenlenen Diplomatik Kış Kermesi´ne gönderdiği, kentin yerel ve katkısız ürünler, ilgi gördü.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin Bosna Hersek´te düzenlenen Diplomatik Kış Kermesi´ne gönderdiği, kentin yerel ve katkısız ürünler, ilgi gördü.
Büyükşehir Belediyesi, Bosna Hersek´in Mostar şehrinde 2006 yılında açtığı KAYMEK kursları ile iki ülkenin dostluğuna katkıda bulunuyor. Bu kursların yanı sıra düzenlenen etkinliklere de destek veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bosna Hersek´in başkenti Saraybosna´daki kermese katkı sundu. Saraybosna´da yaklaşık 40 ülkenin katılımıyla düzenlenen ve gelirinin tamamı engelli, bakıma muhtaç ve tedavi gören çocukların ihtiyaçları için harcanacak olan ´Diplomatik Kış Kermesi´nde Büyükşehir Belediyesi´nin Kayseri´den gönderdiği ürünler de yerini aldı. Gönedirilen gıda ürünleri arasında lezzetleriyle ünlü mantı, pastırma ve sucuk bulunuyor. Türk Standı´ndaki katkısız ve organik ürünler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Geçen yıl düzenlenen kermeste yaklaşık 100 bin euro toplanmış ve en çok katkıyı sağlayan da Türk standı olmuştu.