Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAYSERİ VALİSİ KAMÇI´NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYSRAMI MESAJI

KAYSERİ VALİSİ KAMÇI´NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYSRAMI MESAJI

Kayseri Valisi Sayın Süleyman Kamçı 30 Ağustos Zafer Bayram´ı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı

Tarihi üstün başarılarla dolu Türk milletinin iftihar abidesi olan 30 Ağustos Zaferi, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatı ve Cumhuriyetin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarındandır.
 
Bu zafer ile Anadolu insanı topyekûn verdiği onurlu mücadelesini milli birlik ve beraberliğini ve milleti ile bütünleşmiş kahraman ordumuzun gücünü tüm dünyaya göstermiş oldu.
 
Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline gelmiştir.
 
Hem bizden öncekilere hem de bizden sonrakilere karşı taşıdığımız sorumluluğun bilincinde olmalı, bu bilinçle her gün bir basamak daha yükselmek için yapılması gerekenlere odaklanmalı, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonrakilere çok daha iyi koşullar altında teslim etmeliyiz.
 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Büyük Zafer´in ve Türkiye Cumhuriyeti´nin kahraman mimarlarını, milli güvenliğimizi korumak uğruna şehadete yürüyen emniyet ve güvenlik teşkilatı mensuplarımızı, kamu görevlilerimizi ve masum vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle yâd ediyor, Türk Silahlı Kuvvetleri´ne ve emniyet güçlerimize muvaffakiyet diliyor, Kayseri´nin değerli halkına ve Aziz Milletimize Cenab-ı Allah´tan sağlık, esenlik ve huzur dolu günler niyaz ediyorum.