Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KAYSERİ ŞEKER, YENİ LOGO VE VİZYONUNU TANITTI

KAYSERİ ŞEKER, YENİ LOGO VE VİZYONUNU TANITTI

Kayseri'de 78 bin üyesi, 16 bin çiftçisi ve 4 bin 400 çalışanı ile çalışmalarını sürdüren Kayseri Şeker, 'Sürdürülebilir hedeflerle, hep birlikte geleceğe' lansman programı ile yeni logo ve vizyonunu kamuoyuna tanıttı.

 Kayseri'de 78 bin üyesi, 16 bin çiftçisi ve 4 bin 400 çalışanı ile çalışmalarını sürdüren Kayseri Şeker,  'Sürdürülebilir hedeflerle, hep birlikte geleceğe' lansman programı ile yeni logo ve vizyonunu kamuoyuna tanıttı. 
1954 yılında kurulan Kayseri, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Tokat ve Nevşehir illerine bağlı 450 köyden gelen pancarları şekere dönüştüren Kayseri Şeker Fabrikası, yeni logo ve vizyon çalışmalarını kamuoyuna tanıttı. Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal fabrikalarına sahip olan şeker fabrikası bu yıl 3 milyon 200 bin ton şeker pancarını işleyerek, yaklaşık 460 bin ton şeker elde etti. 15 Temmuz Şehitleri Konferans salonunda düzenlenen tanıtım programına, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, fabrika çalışanları  ve basın mensupları katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilerle birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Gece gündüz demeden daima çiftçilerimizin yanında yer alıyoruz, gelecek nesillerimizin üreten ve ülkemize güç veren faydalı bireyler olmaları için durmadan çalıyoruz.  İşte, bunun için üretime hayat veren Anadolu topraklarını, teknoloji ve inovasyonla buluşturuyor, şeker pancarını katma değerli bir ürüne dönüştürüyoruz.  Kayseri Şeker olarak, on binlerce çiftçimiz, kurumumuzun binlerce çalışanı ile tarladan fabrikaya kadar olan tüm süreçlerde birlik ve sürdürülebilirlik ilkesiyle sadece üreten değil, geleceğine güvenen bir kurum kimliğiyle yatırımlarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Kayseri Şeker’in kurumsal imajını, uluslararası alanda da en üst seviyeye taşıyacağını söyleyen Başkan Akay, "Günümüz dünyası, daima yeniyi, yenilikleri vadederken, bizlerin de tüm bu gelişmelere entegre olması gerekiyor ki çağın ve bugüne dek elde ettiğimiz başarıların gerisinde kalmayalım. Çiftçilerimizle, üyelerimizle, kurum çalışanlarımızla, müşterilerimizle ve tüm paydaşlarımızla olan sevgi, saygı ve çalışma bağımızı daha da güçlendirecek yeni iletişim dönemi, Kayseri Şeker’in kurumsal imajını, uluslararası alanda da en üst seviyeye taşıyacak. Kayseri Şeker’i global endüstrinin şampiyonlar liginde yer alan ve dünyanın en büyük markaları ile sürdürülebilir iş birlikleri yapan bir kurum mertebesine yükselttik ve bunu hep birlikte başardık" şeklinde konuştu.
Kayseri Şeker olarak, üretimi ve iletişimi bir araya getirerek yeni bir dönemin startını bugün verdiklerinin altını çizen Akay şöyle konuştu: "İş dünyasında artık her şeyin üretime bağlı olmadığı, iletişime de üretim kadar ihtiyaç duyulduğu bir dönemi yaşıyoruz ve kurumsal geleceğimizi de bu yönde tasarlıyoruz.  Bir kurum için vazgeçilmez olan sürdürülebilirlik kavramı da iletişimden başlıyor çünkü artık büyük olmak ve daima büyük kalmak, sadece bugün başarıyor olmakla sınırlı kalmıyor. Başarılarınızı ileriye taşımak için geleceği tasarlıyor olabilmelisiniz, vizyonunuzla güven vermelisiniz ve tüm bunları gerçekleştirebilmek için iletişimi sürdürülebilir hae getirmelisiniz. Biz de Kayseri Şeker olarak, üretimi ve iletişimi bir araya getirdiğimiz yeni bir dönemin startını bugün itibarıyla veriyoruz. Tüm üretim serüvenimizi, uluslararası seviyede sürdürürken, hatta bu konuda rehberlik, liderlik vazifesi görürken, kurumsallığın iletişim kolunda neden geri duralım dedik ve tüm iletişimimizi yeniden inşa ettik."