Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KAYSERİ´DE 11 KİŞİYİ SOBA ZEHİRLEDİ

KAYSERİ´DE 11 KİŞİYİ SOBA ZEHİRLEDİ

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 11 kişi hastanede tedaviye alındı.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 11 kişi hastanede tedaviye alındı.

Merkez Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi´inde oturan Ayşenur Arslan (29), bu sabaha doğru kömür sobasından sızan gazdan zehirlendiklerini anlayarak, sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen 112 Acil sağlık görevlileri, kadını ve oğlu Mustafa Deniz Arslan´ı (3) Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırdı. Aynı saatlerde Fatih Mahallesi´nde de sobadan zehirlenen İkra Savur (1) ve Elif Nur Can (3) hastanede tedaviye alındı.

Merkez Kocasinan ilçesi Kayabaşı Mahallesi´nde bu sabah meydana gelen olayda ise, Osman Efe (1), Ömer (6) ve Kübra Yıldız (2) sobadan sızan gazdan zehirlendi. Yıldız ailesinin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri 3 kardeşi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürdü.

Bünyan ve Talas İlçesi´nde de dün gece sobadan sızan gazdan zehirlenen Kıymet Erkılıç (29) oğlu Emirhan Erkılıç (4) ile Sevil Kuzan (32) ve Ayşegül Kuzan (30) ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Zehirlenen 11 kişinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, tedavileri sürüyor.