Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

KAYSERİ´DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

KAYSERİ´DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kayseri Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.  

 

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kayseri Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.
 
Programa Vali Kamçı´nın yanı sıra; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke,  12.Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Melikgazi Kaymakamı Erkaya yirik, İl Milli Eğitim Müdür Osman Elmalı, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı´nın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz´ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajları okundu.
 
Programın devamında Vali Kamçı, emekli öğretmenler Zeynep Selçuklu ve Mustafa Sarıkaya´ya hediyelerini takdim ederek, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür etti.
 
Kayseri Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı öğrencilerin ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ile devam etti.
Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Süleyman Kamçı ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.
 
Program, Vali Kamçı, protokol üyeleri ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerin günün anısına fotoğraf çektirmesiyle son buldu.