Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYSERİ´DE 29 EKİM BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

KAYSERİ´DE 29 EKİM BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Cumhuriyetin 95´inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri binlerce kişinin katılımıyla kutlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Cumhuriyetin 95´inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri binlerce kişinin katılımıyla kutlandı.

 Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından gerçekleştirilen 29 Ekim Bisiklet Turu Kadir Has Stadı yanından başladı. Bisiklet Turu´na katılan yaklaşık 2500 bisikletliye ay yıldızlı Türk bayrağı dağıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de etkinlik alanına gelerek katılımcılarla sohbet etti.

Bisiklet Turu´na 2 bin 500 kişinin katıldığını ifade eden Başkan Çelik, ?Ailece buradasınız. Spor, sağlık, kardeşlik, dostluk burada. Hiçbir ideolojik farklılık olmaksızın toplumumuzun her kesiminden insanlar bu etkinliklere katılıyor. Sadece son bir yılda düzenlediğimiz sportif etkinliklere 500 bin kişi katıldı? dedi. Başkan çelik, daha sonra 29 Ekim Bisiklet Turu´nun startını verdi. Kadir Has Stadı yanından 2 bin 500 bisikletli ile başlayan Bisiklet Turu Cumhuriyet Meydanı´nda sona erdi. Bisiklet Turu´nun ardından Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen kutlamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı. Kutlamalara AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da iştirak etti. Binlerce kişinin katıldığı kutlamalarda Spor A.Ş. tarafından çeşitli gösteriler gerçekleştirildi, havai fişekler atıldı.

Cumhuriyet Meydanı´nda halka hitap eden Başkan Mustafa Çelik, sözlerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı tebrik ederek başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın dile getirdiği gönül belediyeciliğini önemsediklerini ve bu yüzden insana yatırım konusunda özellikle durduklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ?Sadece insanların elini sıkmak gönül belediyeciliği değildir. Gönül belediyeciliğinin altını dolduracaksınız. Proje yapacaksınız ve insanlarla yüz yüze olacaksınız. Sadece spor A.Ş. ve Kitap Fuarı ile ulaştığımız insan sayısı 1 milyonu geçti. Kaliteli organizasyonlarla sizler de bizi yalnız bırakmıyorsunuz ve böyle güzellikler ortaya çıkıyor. Biz bu şehre aşığız. Siz bize destek verdiğiniz sürece bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz? diye konuştu.