Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYSERİ´DE 2´İNCİ AMATÖR KÜME´YE CUMA ULUÇAY ADI VERİLDİ

KAYSERİ´DE 2´İNCİ AMATÖR KÜME´YE CUMA ULUÇAY ADI VERİLDİ

Kayseri´de 2018-2019 futbol sezonu İkinci Amatör Ligi´ne, trafik kazasında yaşamını yitiren Belsin Gençlikspor futbolcusu Cuma Uluçay´ın ismi verildi.

Kayseri?de 2018-2019 futbol sezonu İkinci Amatör Ligi´ne, trafik kazasında yaşamını yitiren Belsin Gençlikspor futbolcusu Cuma Uluçay´ın ismi verildi.
Futbola Kayserispor´da başlayan Cuma Uluçay, Kayseri PTT Spor, Mimarsinanspor, Kocasinan Şimşekspor, Erkiletspor, Boğazlıyan Şekerspor, Tomarza Belediyespor, Sağlıkspor, Demirspor´un ardından bu sezon Belsin Gençlikspor´da forma giydi. Geçen Cuma günü trafik kazası sonucu yaşamını yitiren ve son yolculuğuna uğurlanan Cuma Uluçay için takım arkadaşları, eski takım arkadaşları, rakipleri, hakemler, gözlemciler rakip takım antrenör ve yöneticiler acıyı paylaşırken kurum ve kuruluşlar taziye mesajları yayınladı.
2´İNCİ AMATÖR KÜME´YE CUMA ULUÇAY ADI VERİLDİ
Kayseri Futbol İl Temsilciliği tarafından önümüzdeki günlerde başlayacak olan 2´inci Amatör Küme´ye Cuma Uluçay´ın adının verildiği açıklandı. Futbol il temsilciliğinden yapılan açıklamada, "8 Şubat 2019 Cuma günü trafik kazasında hayatını kaybeden Esen Makine Belsinspor takım kaptanı değerli sporcumuz Cuma Uluçay´ın ismini yaşatmak amacıyla 23-24 şubat 2019 tarihlerinde başlayacak olan 2018-2019 Futbol sezonu İkinci Amatör Ligimize Cuma Uluçay ismi yönetim kurulumuzca verilmiştir. Bundan böyle bu sezon ikinci amatör ligimiz Cuma Uluçay 2.Amatör ligi olarak anılacaktır. Basınımızın ve kamuoyunun bilgilerine arz olunur" ifadelerine yer verildi.