Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KAYSERİ´DE CUMHURİYET MEYDANINDA NÖBETE DEVAM

KAYSERİ´DE CUMHURİYET MEYDANINDA NÖBETE DEVAM

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz akşamı başlayan demokrasi nöbetinin onyedinci gününde de yine Cumhuriyet Meydanı´ndaydı.


 
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz akşamı başlayan demokrasi nöbetinin onyedinci gününde de yine Cumhuriyet Meydanı´ndaydı. Yatsı namazının hemen ardından milli iradenin yılmayan neferleri olan milletimizin toplandığı Cumhuriyet Meydanı´nda halka hitap etti.
 
İl Müftüsü Güven, ?Kıymetli kardeşlerim bugün 15 Temmuz´un üzerinden tam 17 gün geçti. Sizlere birkaç hususu hatırlatmak istiyorum. 15 Temmuz akşamı darbe teşebbüsünü duyar duymaz meydanları dolduran, tankların önüne yatan ve aynı zamanda o kahramanlık destanını yazan asil milletimiz arasında o gece ülke olarak, millet olarak, halk olarak şehitler verdik. Öncelikle 15 Temmuz gecesi şahadet şerbetini içen kardeşlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Daha sonra vatan topraklarının şehit kanlarıyla sulanmasının anlam ve önemi üzerinde duran Güven, millet olarak birlik olmanın nasıl hayırlı sonuçlar doğurduğunu anlattı.? dedi.
 
İl Müftüsü Güven, konuşması sonrası dua etti. 17 gündür Cumhuriyet Meydanı´nı boş bırakmayan Kayserililer, İl Müftüsünün ettiği duaya hep bir ağızdan ?Amin? dedi.