Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAYSERİ´DE ELEKTRONİK EŞYA VE KOZMETİK ÜRÜN OPERASYONU: 3 GÖZALTI

KAYSERİ´DE ELEKTRONİK EŞYA VE KOZMETİK ÜRÜN OPERASYONU: 3 GÖZALTI

Kayseri´de İ´de polis ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında 4 bin 500 adet kaçak kozmetik ürün ve elektronik eşya ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kayseri´de polis ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında 4 bin 500 adet kaçak kozmetik ürün ve elektronik eşya ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
Kayseri Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, kentte kozmetik ürünleri ve elektronik eşya kaçakçılığı ile mücadele etkinliğinin artırılması ve yasa dışı ürünlerin azaltılması amacıyla çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, tuhafiye giyim mağazası ve kozmetik ürünleri adı altında iş yeri olan eve operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada 4 bin 500 adet kaçak kozmetik ürünü ve elektronik eşyaya el konuldu. Olayla ilgili F.S., I.S., ve M.S. gözaltına alındı.polis ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında 4 bin 500 adet kaçak kozmetik ürün ve elektronik eşya ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, kentte kozmetik ürünleri ve elektronik eşya kaçakçılığı ile mücadele etkinliğinin artırılması ve yasa dışı ürünlerin azaltılması amacıyla çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, tuhafiye giyim mağazası ve kozmetik ürünleri adı altında iş yeri olan eve operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada 4 bin 500 adet kaçak kozmetik ürünü ve elektronik eşyaya el konuldu. Olayla ilgili F.S., I.S., ve M.S. gözaltına alındı. polis ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında 4 bin 500 adet kaçak kozmetik ürün ve elektronik eşya ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, kentte kozmetik ürünleri ve elektronik eşya kaçakçılığı ile mücadele etkinliğinin artırılması ve yasa dışı ürünlerin azaltılması amacıyla çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, tuhafiye giyim mağazası ve kozmetik ürünleri adı altında iş yeri olan eve operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada 4 bin 500 adet kaçak kozmetik ürünü ve elektronik eşyaya el konuldu. Olayla ilgili F.S., I.S., ve M.S. gözaltına alındı.