Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KAYSERİ´DE EREN BÜLBÜL ADINA YÜZME YARIŞMASI YAPILDI

KAYSERİ´DE EREN BÜLBÜL ADINA YÜZME YARIŞMASI YAPILDI

Kayseri´de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği tarafından, Trabzon´un Maçka ilçesinde PKK´lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül adına yüzme yarışları yapıldı.

Kayseri´de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği tarafından, Trabzon´un Maçka ilçesinde PKK´lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül adına yüzme yarışları yapıldı.   
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik havuzunda yapılan yarışlara, 14 kulüpten 131´i kadın 309 sporcu katıldı. 2 gün süren müsabakalarda yüzücüler, dereceye girmek için yarıştı. Yarışları izlemeye gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "15 Temmuz darbe girişimi yıldönümünde hem şehitlerimizi hem de Eren Bülbül´ü rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bu müsabaka Eren Bülbül adına düzenlenmiş bir müsabaka. Bu ülkenin yiğitleri, Eren´leri bitmez, ölmez. Eren´i anmak, anlamak ve sevdalarını göstermek onu unutmadıklarını unutmayacaklarını anlatmak için burada sportif müsabakaya başladılar. Ülkenin birliği beraberliği için biz de millet olarak kurum olarak ve spor camiası olarak Eren´leri unutmayacağız" dedi.