Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAYSERİ´DE EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA YA 15 YIL HAPİS

KAYSERİ´DE EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA YA 15 YIL HAPİS

Kayseri´de ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı 20 yıllık eşi Meltem Karaaslan´ı (38) boğup, 5 yerinden bıçaklayarak öldüren Ali Osman Karaaslan (47) 15 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Kayseri´de ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı 20 yıllık eşi Meltem Karaaslan´ı (38) boğup, 5 yerinden bıçaklayarak öldüren Ali  Osman Karaaslan (47) 15 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Olay, geçen yılın aralık ayında merkez  Melikgazi ilçesine bağlı İldem  Fatih Mahallesi´nde meydana geldi. Esnaf Ali  Osman Karaaslan, eşi Meltem Karaaslan´la ailevi sorunlar nedeniyle tartıştı. Tartışma sırasında eşini elleri ile boğan Ali  Osman Karaaslan, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla da 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Talihsiz kadın, çağırılan 112  ambulansıyla  Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılmak istenirken yolda öldü.

1´nci Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davanın duruşmasına tutuklu sanık Ali  Osman Karaaslan  Nevşehir Kapalı Cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşmayı çiftin 3 çocuğu da izledi. Eşini öldürme niyeti olmadığını söyleyen Karaaslan, "Pişmanım. Çocuklarımın annesini öldürmek istemedim. Ancak, bana karşı çok ağır konuştu. Çok üzgünüm" dedi.

Mahkeme heyeti yargılama sonunda Ali  Osman Karaaslan´a, hafifletici nedenleri de gözönünde bulundurarak 15 yıl hapis cezası verdi. Karar sonrası mahkeme salonunda bulunan Karaaslan çiftinin çocukları gözyaşı döktü.