Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KAYSERİ´DE KAÇAK 152 GÖÇMEN YAKALANDI

KAYSERİ´DE KAÇAK 152 GÖÇMEN YAKALANDI

Kaçak yollarla yurda girerek otobüslerle Ankara ve İstanbul´a gitmek isteyen Pakistan, Bangladeş ve Afganistan uyruklu 152 kaçak göçmen, polisin Kayseri-Malatya karayolunda yaptığı yol denetimleri sırasında yakalandı.

Kazak yollarla yurda girerek otobüslerle Ankara ve İstanbul´a gitmek isteyen Pakistan, Bangladeş ve Afganistan uyruklu 152 kaçak göçmen, polisin Kayseri-Malatya karayolunda yaptığı yol denetimleri sırasında yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Büro Amirliğinin tarafından yurda kaçak göçmen girişi ile mücadele kapsamında Kayseri-Malatya karayolunda gece saatlerinde yapılan yol uygulamasında kaçak yollarla yurda giriş yapan ve kiraladıkları otobüslerle Ankara ve İstanbul´a gitmek isteyen 75 Pakistan, 65 Afganistan ve 12 Bangladeş uyruklu 152 kişi polis tarafından yakalandı. Yaklaşık 2  bin Dolar vererek Türkiye´ye giriş yaptıkları öğrenilen kaçak göçmenler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü´ne getirildi. Kaçak göçmenler sorgularının ardından göçmen geri gönderme merkezine teslim edilecek.