Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KAYSERİ´DE ?ŞEHİT EMANETLERİ´ SERGİSİ

KAYSERİ´DE ?ŞEHİT EMANETLERİ´ SERGİSİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türkiye´nin farklı illerinden gelen şehit ailelerinin de katılımıyla 160 şehidin kıyafetlerinin yer aldığı serginin açılışını yaptı. Hu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türkiye´nin farklı illerinden gelen şehit ailelerinin de katılımıyla 160 şehidin kıyafetlerinin yer aldığı serginin açılışını yaptı.

Hunat Kültür Merkezi´nde düzenlenen sergi açılışına Vali Vekili Mehmet Emin Avcı,  Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, ilçe belediye başkanları, bürokratlar, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.  Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Çelik, ?Şehitlerimizin emanetleri bu sergide yer alan eşyaları,  ama asıl emanetleri aileleri. Önemli olan şehit ailelerimizin yanlarında olup acılarını paylaşabilmek. Bu anlamda şehit ailelerimizden gelen her türlü talepte yanlarında olduğumuzun bilinmesini isterim? dedi.