Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KAYSERİ´DE SON 3 AYDA 304 RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

KAYSERİ´DE SON 3 AYDA 304 RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Kayseri´de son 3 ayda yapılan kontrollerde 55´i tabanca, 179´u kurusıkı tabanca ve 70´i av tüfeği olmak üzere toplam 304 silah ele geçirildi.

Kayseri´de son 3 ayda yapılan kontrollerde 55´i tabanca, 179´u kurusıkı tabanca ve 70´i av tüfeği olmak üzere toplam 304 silah ele geçirildi. 
Yaz döneminin başlaması ile Kayseri Emniyet Müdürlüğü, son 3 ayda riskli bölgelerde şok uygulamalar ve yoğun kontrollere ağırlık verdi. Vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanması, sokaklar, caddeler, park ve bahçeler, bağ evleri ve umuma açık yerlerde vatandaşların rahat bir şekilde vakit geçirmesi için adli ve idari önleyici çalışmalar yapıldı. Bu çerçevede, silahla yaralanma ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması gibi birçok olayın önüne geçildi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu son 3 ayda 55 tabanca, 179 kurusıkı tabanca ve 70 av tüfeği ele geçirildiği belirtildi. Silahların ruhsatsız olduğu ve sahiplerine para cezası kesildiği ifade edildi. Öte yandan, emniyetin bu uygulamalarının süreceği bildirildi.