Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KAYSERİ’DE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL ORGANİZASYONU

KAYSERİ’DE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL ORGANİZASYONU

Kayseri'de Talas Belediyesi, koronavirüs salgınında görev yapan sağlık çalışanlarına özel organizasyon düzenledi.

Kayseri'de Talas Belediyesi, koronavirüs salgınında görev yapan sağlık çalışanlarına özel organizasyon düzenledi. Üstü açık gezi otobüsüyle gerçekleştirilen etkinlikte bazı sağlık personellerinin evlerinin önünde doğum günleri kutlanırken, koronavirüs tedavisi görmüş sağlıkçılara da geçmiş olsun ziyaretleri yapıldı.
Talas İlçe Sağlık Müdürü Erdal Yücel ve Talas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Dalgıç, üstü açık gezi otobüsüyle sağlık çalışanlarının evlerinin önünde buluştu. Burada sağlık çalışanlarına çeşitli hediyeler verilirken Talas Musiki Cemiyeti Sanatçısı Muzaffer Elitaş da sevilen parçaları seslendirdi. Doğum gününde sürprizle karşılaşan Dr. Mustafa Kılıç, pandemi sürecinin kendileri için oldukça yorucu geçtiğini ifade ederek bu tür organizasyonların sağlık çalışanları için çok değerli olduğuna dikkat çekti.
Kılıç, “Böyle etkinliklerin düzenlenmesi hepimizi mutlu ediyor. Bizi düşünüp böyle bir organizasyona imza atan Başkanımız Mustafa Yalçın’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Talas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Dalgıç ise, “Belediye Başkanımızın selamını getirdik. Pandeminin başından beri fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarımıza Talas halkı adına onların yanında olmak, moral vermek için buraya geldik. Talas halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Düzenlenen mini konserin ardından müzikli eğlence eşliğinde koronavirüse yakalanmış ve iyileşmiş sağlık personelleri ziyaret edildi. Bu kapsamda Dr. Özlem Atabay ve Dr. Ayşe Gürbüz’e geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirildi. Etkinliğin ardından duygularını aktaran Gürbüz, “Duygulandırdınız beni. Gerçekten gece gündüz demeden yoğun çalışıyoruz. Hastanedeki tüm arkadaşlarımız özveri ile çalıştık. Hep beraber başaracağız. Çok mutlu oldum, bütün arkadaşlarım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Bir diğer sağlık çalışanı Dr. Özlem Atabay da evinin önüne gelerek sürpriz bir konser gerçekleştiren ekibe ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.