Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİ’DE YENİDEN REFAH PARTİSİ’DEN, MACRON’A TEPKİ

KAYSERİ’DE YENİDEN REFAH PARTİSİ’DEN, MACRON’A TEPKİ

Kayseri'de Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe Yönetimi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslamiyet ve Müslümanlara yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Kayseri'de Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe Yönetimi,  Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslamiyet ve Müslümanlara yönelik sözlerine tepki gösterdi. 
Kayseri'de Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin ve partililer kent meydanında bir araya geldi. Burada konuşan Narin, son dönemlerde Türkiye ve Müslümanlara yönelik provakatif eylemlerin arttığını söyledi. Narin, "Ülkemizin kendi ayakları üzerinde durma çabaları, iç ve dış taşeronlar aracılığı ile dinimiz İslam üzerinden akamete uğratılmak istenmektedir. Öyle ki kardeş ülke Azerbaycan, Ermenistan’a her bomba attığında ses özellikle Fransa ve Avrupa Birliği ülkelerinden gelmektedir. Tarih boyunca çağdaşlık adı altında şeytanla iş tutanlar bugün yine başka bir şeytani girişimle hem dinimize hem de Peygamber Efendimize saldırıyorlar. Özellikle Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un yaptıkları, devlet terörü olarak tarih kayıtlarına geçmektedir" dedi. Narin ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransa ürünlerine boykot çağrısını desteklediklerini belirtti.