Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAYSERİ`DE DOLANDIRICILIK VE UYUŞTURUCU OPERASYONLARI:9 GÖZALTI

KAYSERİ`DE DOLANDIRICILIK VE UYUŞTURUCU OPERASYONLARI:9 GÖZALTI

Kayseri`de, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, dolandırıcılık ve uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.

Kayseri`de, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, dolandırıcılık ve uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.

Telefonla aradıkları A.D.`ye Kendilerini `polis` olarak tanıtan İ.Y. ve H.K., para ve altınlarını istedi. Evde bulunan 24 ayar altın bilezik, üç altın yüzük, bir çift altın küpe ile bir altın kolyeyi, poşetin içine koyarak evin önündeki çöp bidonun altına bırakıp, olay yerinden ayrıldıktan sonra dolandırıldığını anlayan A.D., polisi aradı. Olay yeri ve çevresindeki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, İ.Y. ile H.K.`yı yakaladı. 18 yaşından küçük olan H.K, Çocuk Şube Müdürlüğü`ne sevk edilirken, İ.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan ekiplerin, uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak yapılan çalışmalarda 7 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri tarafından sokak satıcılarına yönelik olarak yaptığı çalışmalarda, uyuşturucu sattıkları belirlenen F.K., Y.Ç., O.B., E.Y., F.T. ve H.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 18 yaşından küçük A.E. ise Çocuk Şube Müdürlüğü`ne sevk edildi.