Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KAYSERİ`DE KAR YAĞIŞI, HAFTA BOYUNCA SÜRECEK

KAYSERİ`DE KAR YAĞIŞI, HAFTA BOYUNCA SÜRECEK

KAYSERİ`de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor.

 KAYSERİ`de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Karyağışının hafta boyunca aralıklarla sürmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji yetkilileri, sabah saatlerinde başlayankar yağışının, hafta boyunca kentte etkili olacağını ve hava sıcaklığının ise gece eksi 11`e kadar düşeceğini belirtti. Hava sıcaklığının bugün gündüz 4, gece eksi 4 derece olacağını bildiren Meteoroloji yetkilileri, Çarşamba günü gece eksi 11, gündüz eksi 7, Cuma günü ise gece eksi 8, gündüz eksi 1 derece civarında tahmin edildiğini kaydettiler.

ERCİYES`TEKİ PİSTLERDE 1.5 METRE KAR VAR

Türkiye`nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes`te de kar yağışı sürüyor. Erciyes`teki kayak pistlerinde kar kalınlığının 1,5 metrenin üzerinde olduğu bildirildi. Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı, şu anda Erciyes`te çok güzel bir kar yağışının olduğunu, hafta boyunca da kar yağışının beklendiğini ifade etti. Cıngı, hafta sonu AvrupaSnowboard Şampiyonası`nın yapıldığını, şampiyonanın çok büyük ilgi gördüğünü ve başarıyla tamamlandığını ifade etti. Erciyes`te bulunan bütün kayak pistlerinin açık olduğunu kaydeden Cıngı, mekanik tesislerin tamamının çalıştığını ve kayakseverleriErciyes`e beklediklerini sözlerine ekledi.