Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİ´DEN 6 TIR UN YARDIMI SURİYE´YE DOĞRU YOLA ÇIKTI

KAYSERİ´DEN 6 TIR UN YARDIMI SURİYE´YE DOĞRU YOLA ÇIKTI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından yürütülen ?Halep´te İnsanlık Ölmesin!? başlığı altındaki Suriye´ye yardım kampanyası kapsamında, Kayseri  İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubemizce, Yatırım İzleme ve Koordi

 

 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından yürütülen ?Halep´te İnsanlık Ölmesin!? başlığı altındaki Suriye´ye yardım kampanyası kapsamında, Kayseri  İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubemizce, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı hizmet binasının önünden 6 TIR un yardımı, dualarla yola çıktı.

 

Uğurlama programına, Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayınlar Daire Başkanı Yunus Akkaya, TDV Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Özbay, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Kırşehir İl Müftüsü Osman Arslan, Yozgat İl Müftü Vekili İsmail Karadavut, Niğde İl Müftü Vekili Ali Çetin ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Programda konuşan İl Müftümüz Sayın Güven, her ay olduğu gibi Ağustos ayında da 10 TIR un yardımını Suriyeli mazlum, mahrum ve mağdur insanlara göndermiş olduklarını, 6 TIR´ı bugün, geri kalan 4 TIR´ı da ilerleyen günlerde göndereceklerini söyledi.

 

İl Müftüsü Sayın Güven´in konuşmasının ardından, Nevşehir İl Müftüsü Sayın Öztürk´ün yaptığı dualar ile 6 TIR´lık un yardım konvoyu bölgeye uğurlandı.