Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

KAYSERİ´DEN GEÇİCİ GÖREVLE GİTMİŞLERDİ

KAYSERİ´DEN GEÇİCİ GÖREVLE GİTMİŞLERDİ

Şırnak´ın İdil İlçesi´nde çatışmada şehit olan özel harekat polisleri Hakan Yılmaz ile Muzaffer Tufaner´in görev yaptıkları Kayseri Emniyet Müdürlüğü´nden iki ay önce Silopi´ye, oradan da geçici görevle Şırnak´ın İdil ilçesine gittikleri belirtildi

 

Şırnak´ın İdil İlçesi´nde çatışmada şehit olan özel harekat polisleri Hakan Yılmaz ile Muzaffer Tufaner´in görev yaptıkları Kayseri Emniyet Müdürlüğü´nden iki ay önce Silopi´ye, oradan da geçici görevle Şırnak´ın İdil ilçesine gittikleri belirtildi. Hakan Yılmaz ile Muzaffer Tufaner´in şehit olduğu haberi Kayseri´deki mesai arkadaşlarına ve ailelerine öğleden sonra ulaştı.

Şehitlerden Hakan Yılmaz´ın cenazesinin yarın Karaman´da, Muzaffer Tufaner´in cenazesinin ise Yozgat´ın Yerköy ilçesinde düzenlenecek törenlerle toprağa verileceği belirtildi.

Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, "Milletimizin ve camiamızın başı sağ olsun. Şehitlerimizin ailelerini Şırnak´a, son yolculukları için düzenlenecek törene gönderdik. Yarın da Karaman ve Yozgat Yerköy´de toprağa verilecekler" dedi.

 
 

Bu arada İdil´de 2 polisin şehit olduğu çatışmada yaralanan 6 özel harekat polisinin de Kayseri kadrosundan olduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.