Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KAYSERİLİ ŞEHİT KOMİSER MUSTAFA SEZGİNİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

KAYSERİLİ ŞEHİT KOMİSER MUSTAFA SEZGİNİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan komiser yardımcısı Mustafa Sezgin´in Kayseri´deki baba evine ateş düştü.

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan komiser yardımcısı Mustafa Sezgin´in Kayseri´deki baba evine ateş düştü. Oğlunun şehadet haberini alan anne 78 yaşındaki Elif Sezgin bayıldı.

Mesleğe 1999 yılında Adana´da başlayan, 2 Ağustos 2015´ten bu yana Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü´nde çalışırken, geçici görevle 10 Mart´ta Hakkari Yüksekova´ya giden 40 yaşındaki komiser yardımcısı Mustafa Sezgin´in şehadet haberi, Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ndeki meslektaşları tarafından Melikgazi ilçesi Esenyurt mahallesi Erman Sokak´taki babaocağında annesi Elif Sezgin´e verildi. Anne Sezgin, acı haberi alınca bayıldı. Anneye ilk müdahaleyi 112 Acil Sağlık ekipleri yaptı. Elif Sezgin daha sonra Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi´ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kendisi gibi komiser yardımcı Bediha Sezgin ile evli ve 3 çocuk babası olan şehit Mustafa Sezgin´in yakınları gözyaşlarına boğulurken, eve Türk bayrağı çekildi Şehidin babası Musa Sezgin´in 10 yıl önce yaşamını yitirdiği öğrenilirken, akşam saatlerinde Kayseri´ye getirileceği belirtilen cenazenin, yurt dışında yakınlarının bulunması nedeniyle yarın Kayseri´nin Tomarza ilçesi Karapınar mahallesinde toprağa verileceği ifade edildi.