Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAYSERİLİ BELEDİYELERDEN ÖĞRENCİLERE 5 BİN ADET TABLET DESTEĞİ

KAYSERİLİ BELEDİYELERDEN ÖĞRENCİLERE 5 BİN ADET TABLET DESTEĞİ

Kayseri'de pandemi sürecinde uzaktan eğitime katkı sağlamak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kocasinan Belediyesi ve Talas Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere 5 bin adet tablet gönderdi.

Kayseri'de pandemi sürecinde uzaktan eğitime katkı sağlamak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kocasinan Belediyesi ve Talas Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere 5 bin adet tablet gönderdi.  
'Belediyeler Eğitime Destek Veriyor' projesi kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ve Kocasinan Belediyesi işbirliği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için 5 bin adet tablet hazırladı. Tabletlerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve belediye yöneticileri katıldı. Belediyeler olarak öğrencilere destek oldukları için mutlu olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Bugün için yaptığımız çalışma 5 bin adet rakamı içeriyor ve 6.5 milyon TL’lik bir değeri konuşuyoruz. Gerek şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarımız, gerekse belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda on binlere varan, bilgisayar özellikleri taşıyan tabletleri yavrularımızla buluşturmak için bir çabaya girdik” diye konuştu.