Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

KAYSERİ ŞEKER 2.KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

KAYSERİ ŞEKER 2.KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Şeker Fabrikasında 2014 yılı faaliyetlerinin değerlendirilip, 2015 yılı hedeflerinin masaya yatırıldığı koordinasyon toplantısı yapıldı.


Kayseri Şeker Fabrikasında 2014 yılı faaliyetlerinin değerlendirilip, 2015 yılı hedeflerinin masaya yatırıldığı koordinasyon toplantısı yapıldı.
Düzenlenen koordinasyon toplantısına Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Pancar Kooperatif Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Kayseri Pancar Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Argun, Harun Halıcı Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güntay, Menderes Baran, Prof.Dr. Mahmut Özdevecioğlu, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim kurulu Üyeleri Hurşit Dede, Halis Lektemur, Niğmetullah Sevim, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Levent Benli, Kayseri Pancar ekicileri Kooperatif Müdürü İsmet Aksoy , Genel Müdür yardımcıları, Kayseri Şeker'e bağlı iştiraklerin Müdürleri, Ziraat teşkilatı ile Bölge ve Birim Müdürleri, Şeker-İş Sendikası Başkanı İsmail Yücer, Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikaları ile Pancar ekicileri Kooperatifinin diğer yetkilileri katıldı.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmasında, son dört yılda Kayseri Şeker'in batmaktan kurtulup örnek ve güçlü kuruluş haline gelmesinde yönetim ve denetim Kurulu üyeleri, bağlı şirketlerin yöneticileri, pancar çiftçileri, idareciler ile çalışanların herkesin kendi çapında bir katkısı olduğunu belirterek, teşekkür etti.
Başkan Akay, “Kayseri Şeker camiasını yöneten ekibin hepsi resmin bir parçasıdır. Herkes kendi kısmını görüyor, değerlendiriyor ama resmin tamamını görmeden doğru değerlendirme yapılamaz, motivasyon sağlanamaz. Onun için ikinci senedir yapılan bu toplantıları bütün bu camiayı yöneten sizlere resmin tamamını göstermeye yarayan toplantılar olarak görmekteyiz. Bu toplantılar sayesinde bizim motivasyonumuz daha fazla artarak birbirimize daha fazla destek vereceğimize inanıyorum. Bir ekip ruhu oluşturmak ekip çalışması yapabilmek için buna ihtiyaç var. Yoksa herkes 'ben birimimden sorumluyum' deyip işin içerisinden çıkabilir. Bu şekilde olduğu taktirde yeterli fayda sağlanamaz, yeterli başarı kazanılamaz. Yani herkes birbirine nerede omuz vereceğini, nerede destek vereceğini hissetmesi bilmesi lazım. Birimlerimizden herhangi birinin bir tarafında bir eksikliği olduğu zaman bu bütün işimizi etkiler onun için bütün problemleri hep birlikte giderebilmeliyiz. Elbette herkes kendi asli işiyle ilgili çözümler üretmeye çalışır ama ola ki bir problem varsa buna herkesin katkı sağlaması lazım, destek vermesi lazım bu koordinasyon toplantısı buna eğer katkı sağlaya bildiyse, bu konuda resmin tamamına olmasa bile büyük ekseriyetini görmemize katkı sağlaya bildiyse amacına büyük ölçüde ulaşmış demektir. Bunun faydalarını önümüzdeki faaliyet döneminde ve sonrasında göreceğiz. Başarımız her geçen gün yükselerek gidiyor. Kayseri Şeker Fabrikası da yükseldikçe zorlanıyor. Bu zorluğa katlanacak enerjiyi bulmamız lazım” diye konuştu.
Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer de yaptığı konuşmada, Kayseri Şeker'in 4 yılda nereden nereye geldiğini belirterek, "Bu başarıda başkanımız Hüseyin Akay'ın büyük katkısı olmuştur. Bu fabrika daha nice yıllar kimlere ekmek kapısı olacaktır. İnşallah hayırlı hizmetler artarak devam eder" dedi.
Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Levent Benli de yapmış olduğu konuşmada, Kayseri Şeker Fabrikasının önemine dikkat çekerek, "Bizler her zaman şeker ailesinden bahsediyoruz. Bu şeker ailesindeki paydaşlarımız şeker pancarı üreticilerinden şeker üretimi pazarlamasına kadar bundan menfaatlenen katkısı olan herkes bu ailenin içinde olarak kabul ediyoruz. Bu ailenin amacına ulaşabilmesi aile olabilmesi için herkesin paylaşımından menfaatlenmesi gerekiyor. Biz de buna çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz çünkü sektörümüz çok yanlı bir sektör biz aile olarak bir kamuoyu oluşturacağız bu ailede bizim iki bine aşkın çalışanımız , on bine aşkın çiftçimiz ve seksen bin üyemiz var bunların aileleri, nakliyeciler, şeker tüccarları da işine kattığınız zaman büyük bir kamuoyu oluşturuyor. Biz bu kamuoyunu aynı havuzun içinde hareket ettirmeyi sağlama gayreti içerisindeyiz. Dört yıl içerisinde ayağımızı yorganımıza göre uzatarak bu günlere geldik. Şimdi artık şirketimiz yorganını büyüterek yeni atılımlar yapmak zorundayız. Bundan sonra yatırım yapma zamanıdır" şeklinde konuştu.