Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KAYSERİ ŞEKERSPOR KAMPI

KAYSERİ ŞEKERSPOR KAMPI

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edenKayseri Şekerspor, 13 gündür Antalya'da sürdürdüğü kamp çalışmalarına bugün son noktayı koyacak.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edenKayseri Şekerspor, 13 gündür Antalya'da sürdürdüğü kamp çalışmalarına bugün son noktayı koyacak.
Ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen ve son sıraya demir atan Kayseri Şekerspor'un 2 Ocak'ta başlayan kampı bugün yapılacak son antrenman ile bitecek. Antalya Grand Lara Park Otel'de yapılan kamp boyunca verimli bir çalışma dönemi geçiren Yeşil-Beyazlı takım bugün akşam saatlerinde yapacağı son çalışmanın ardından oyuncularına 3 gün izin verecek. Kayseri Şekerspor, ikinci yarı çalışmaları için 19 Ocak Pazartesi günü Köksal Demirok Tesisleri'nde toplanarak antrenmanlarına kaldığı yerden devam edecek.
Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Sebahattin Tekin, kampın son derece verimli geçtiğini söyledi. Tekin, ''Aramıza 10 yeni oyuncu katıldı. Kampta bu oyuncuların takıma uyum sağladığını görmek bizim için sevindirici oldu. Öncelikli hedefimiz alt sıralardan kurtulmak olacak'' dedi. Öte yandan, Yeşil-Beyazlı takımın bir forvet oyuncusu daha alarak transferi noktalayacağı öğrenildi.