Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KAYSERİSPOR 2017-2018 SEZON AÇILIŞINI YAPTI

KAYSERİSPOR 2017-2018 SEZON AÇILIŞINI YAPTI

Kayserispor , 2017-2018 sezon açılışını gerçekleştirdi.

Kayserispor , 2017-2018 sezon açılışını gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, birlikte Kayserispor´un sezon açılışına katıldı. Kayserispor Başkanı Erol Bedir sezon açılışında yaptığı konuşmada, "Bugün açtığımız Kayserispor buluşma noktasında Belediye bize bir karış yer verdi, bizlerde Osmanlı torunları olarak bu bir karış yeri siz Osmanlı´nın torunları olarak bir kulaç yere çevirirsiniz. Birçok dostumuz, sivil toplum kuruluşu bizlere sıkıntılı ortamda omuz verdi. 18 takım içerisinde 30 gün içerisinde transferini yapan ve tüm takım olarak kamp yapabilen tek takımız. Yaptığımız transferlerle Uluslararası transfer içerikli sitelerde piyasa değeri olarak 7´nci sıradayız" dedi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Has Stadında yapılan sezon açılışında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile birlikte tüm futbolculara tek tek başarı diledi.

Kayserispor eski başkanlarından olan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise katıldığı sezon açılışında yaptığı konuşmada taraftarlara stadı doldurmalarını istedi. Kayseri´de yaşayan herkesin ilk takımının Kayserispor olması gerektiğini söyleyen Bakan Özhaseki, "50 yılı aşkındır Kayserispor taraftarıyım. İstanbul takımlarına sempati besleyebilirsiniz, Kayseri´de yaşayan herkesin ilk takımı Kayserispor olmalıdır. 21 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde Türkiye Kayseri modeli olan stadın ilkini biz gerçekleştirdik. Taraftarlarımızın bundan sonra yapması gereken ise bu stadları doldurmak ve takıma destek vermek" diye konuştu.Başkan Mustafa Çelik, yeni sezonun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
.