Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇININ BİLETLERİ SATIŞTA

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇININ BİLETLERİ SATIŞTA

Super Lig´in 15´inci haftasında pazar günü oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçının biletleri 20 ile 80 TL arasında satışa çıktı.

Super Lig´in 15´inci haftasında pazar günü oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçının biletleri 20 ile 80 TL arasında satışa çıktı.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince bilet satışı yapılmayacak tribünlerin Beşiktaş´a ayrılan misafir tiribünün iki yan ve altı olduğunu söyledi. Başkan Bedir, ´´Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle, 1600 kişilik misafir tribüne yakın bloklarda satış yapılmayacak. Sosyal sorumluluk projemiz gereği J, K ve L blokları ise Kayseri´deki lise öğrencileri ilçelerden Valilik kanalıyla gelecek kimsesiz çocuklar, şehit aileleri ve gaziler ile yakınlarına tahsis edilmiştir´´ dedi.
ŞAMİL CİNAZ SARI KART CEZALISI
Öte yandan, sarı-kırmızılı ekipte Beşiktaş maçı için bugün kulüp Karpuzatan Tesisleri´nde haftanın ilk çalışmasını yapacak. Kayserispor´da sakatlığı geçen Asamoah Gyan´ında antrenmanlara başlayacağı belirtilirken sarı kart cezalısı Şamil Cinaz dışında takımda eksik olmadığı belrtildi.