Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAYSERİSPOR ESPİNAZO İLE SÖZLEŞME İMZALADI

KAYSERİSPOR ESPİNAZO İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Şili  milli takım oyuncusu Gonzalo Alejandro Espinoza Toledo, 26 saatlik 3 aktarmalı uçak yolculuğundan sonra Kayseri´ye gelerek kendisini 2 yıllığına Kayserispor oyuncusu yapan mukaveleyi imzaladı.

Şili  milli takım oyuncusu Gonzalo Alejandro Espinoza Toledo, 26 saatlik 3 aktarmalı uçak yolculuğundan sonra Kayseri´ye gelerek kendisini 2 yıllığına Kayserispor oyuncusu yapan sozlesmeyii imzaladı. Bu arada Kayskerispor´lu futbolcular yarın 2.kamp dönemi için Erzurum Palandöken´e gidecek.
Kayserispor´un  Şili´ milli takımı ve Ude Chile  takımından transfer ettiği orta saha oyuncusu Gonzalo Espinoza,Şili´den Almanya´ya oradan İstanbul aktarmalı Kayseri uçağıyla 26 saat süren uzun bir yolculuğun ardından sarı kırmızılı ekibin Karpuzatan tesislerine geldi. Sağlık muayenesinin ardından tecrübeli oyuncu kulüp başkanı Erol Bedir´le birlikte 2 yıllık sözleşmeyi imzalayıp, Erzurum ve Avusturya kamp kadrosuna dahil oldu.


Bu arada kendilerine milli takım kamplarından sonra izin verilen deniz Türüç ile Mendes´de Kayserispor tesislerine gelerek birinci dönemin ilk kampındaki son antrenmana katıldı. Kayserispor kafilesi yarın saat 11. 15´de İstanbul´a oradan da 2. kamp dönemi için Erzurum´a geçerek 2134 metredeki Palandöken dağındaki Sway otele yerleşecek. Sarı krırmızılı oyuncular 15 Temmuz´da kadar yüksek irtifada kamp yaptıktan sonra 3.dönem ve son  kamp dönemi için Avusturya´ya geçecek.