Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KAYSERİSPOR-GALATASARAY SOYUNMA ODALARI

KAYSERİSPOR-GALATASARAY SOYUNMA ODALARI

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, 1-1 berabere sona eren Kayserispor maçını değerlendirirken şunları söyledi:

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, 1-1 berabere sona eren Kayserispor maçını değerlendirirken şunları söyledi:

"Takım için değişim sayılabilecek hamleleri yapmanın peşindeyiz. Bunları gerçekleştirdiğimizde 2´nci yarıda daha iyi olacağız. Sıkıntı yaşadığımız bölgeleri doldurma anlamında önemli bir süreç olacak. Geldiğimden beri bu manada çalışıyorum. İkinci yarı başlamadan bu düşüncelerimizi gerçekleştiririz. Neticede ilk yarı bitti. Müthiş bir çekişmeye sahne olacak 2´nci yarı var. Bu çekişmenin içinde olacağız. Bizim için önümüzdeki 15 gün sağlıklı değerlendirilmesi gereken bir süreç. Tercih edeceğimiz futbolcu profilleri geldiği andan itibaren katkı sağlayacak ve ilerleyen günlerde de sağlayacak oyuncuları alacağız. Yaş ortalaması 25 olabilecek veya altı oyuncular alacağız. Çalışıyoruz. Devam eden görüşmeler var. Sayı olarak mutlak ihtiyaç duyduğumuz bir oyuncu sayısı var. Sezon sonundaki hamleleri de bugünden yapmak istiyoruz. Yönetim ve ben de en sağlıklı sonuçları almaya çalışıyoruz. Mevcut kadro üzerinde değerlendireceğimiz oyuncular da var. İlk yarı sonucunda şampiyonluktan kimse umudunu kesmez. Biz elimizden geleni yaparız. Bizim kaybettiğimiz haftalarda rakiplerimiz kaybetmedi. Biz bunu başaramadık. Kadromuzda olması gereken en az 3 arkadaşımız yok. İkinci yarıda böyle sıkıntılar yaşamayacağımızı düşünüyorum. Bazı yerleri yama yaparak doldurmaya çalışıyoruz. Herkes düşüncesini söyleyebilir. Şenol Güneş benim 40 yıllık arkadaşım. Bizim hakemlerle işimiz olmaz. Hiç kimseyi hedef almadık. Sadece kötü yönetimi eleştirdik. Yanlış da değerlendirmiş olabiliriz. Bugün de lehte ve aleyhte kararlar verildi. Ama biz bu maçı kaybettik. Hakemlere güvenim başka, yanlış değerlendirme yapmaları başka. Futbolcunun kötü oynayabileceği gibi hakem de kötü yönetebilir."

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, topsuz alanlarda oyunu kontrol ettiklerini belirtirken şöyle konuştu:

"Beraberlik golünü yedik. Oyunun sonuna doğru yakaladığımız pozisyonları gol yapmalıydık. Tecrübesizlik ve genç oyuncularımız var ancak bunlar da olacak. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim için zor bir süreç. Çetin ve zorlu bir süreçten geçtik. Geldiğimiz nokta önemlidir. Değerli oyuncularımız var. Onların gelişmesine değer katmak güzel. Birkaç maç daha kazanabilseydik, daha güzel olacaktı. Bugün 2 puanı kaybeden bir tarafız. Bu oyunla kazanmamız gerekiyordu. Biraz daha fazla geriledik. Bu bizim adımıza sıkıntılıydı. Ancak Kayseri´nin bugünkü durumu inanın olağanüstü bir durumdu."