Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYSERİSPOR KENDİ EVİNDE FENERBAHCEYE 5-0 MAĞLUP OLDU

KAYSERİSPOR KENDİ EVİNDE FENERBAHCEYE 5-0 MAĞLUP OLDU

Süper Ligde Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor´u Soldado (2), Aatif, Şener ve Giuliano´nun golleriyle 5-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig 27. hafta kapanış mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor ile karşılaşı.

 

Mücadelenin 4. dakikasında Kayserisporlu Deniz Türüç ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla şutunu çekti fakat top kale direğinin yanından auta gitti.

 

8. dakikada Mehmet Topal´ın ara pasına hareketlenen Soldado, kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Ceza sahası dışında topla buluşan Aatif, çok sert bir vuruşla takımını Kayserispor karşısında 12. dakikada 2-0 öne geçirdi.

 

Karşılaşmanın 44. dakikasında Josef´in Giuliano´ya gönderdiği topta Brezilyalı yıldız estetik bir pasla topu Soldado ile buluşturdu. golcü futbolcu ilk şutunda kaleciye takıldı fakat dönen topa bir kez daha vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

 
İlk yarının kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına 3-0 önde gitti.

 

Karşılaşmanın 53. dakikasında Fenerbahçe´nin 3-0 önde olduğu dakikalarda Volkan Demirel aleyhinde küfürlü tezahüratlara başlayan tribünler, 55. dakikada harekete geçti. Volkan Demirel´e yabancı madde yağarken, hakem Ümit Öztürk maçı durdurdu ve kaptanlardan tribünlere sakin olmasını söylemesini istedi.

 

Zorlu mücadelenin 58. dakikasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Şener Özbayraklı açısının dar olmasına rağmen sert bir şut çıkardı ve durumu 4-0´a taşıdı.

 

Defansın arkasına hareketlenen Dirar, kaleciden sıyrıldıktan sonra müsait pozisyondaki Giuliano´yu gördü. Brezilyalı futbolcu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi: 5-0.