Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ: "LİGDE KALACAK GÜCÜMÜZ VAR"

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ:

Kayseri teknik direktörü Tolunay Kafkas, düzenlediği basın toplantısında, "Kimsenin kuşkusu olmasın

Kayseri teknik direktörü Tolunay Kafkas, düzenlediği basın toplantısında, "Kimsenin kuşkusu olmasın. Bu takımın ligde kalacak gücü var" dedi.

Karpuzatan Tesisleri´nde düzenlenen basın toplantısına Tolunay Kafkas, Kulüp Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Futbol Şubesi sorumlusu Ahmet Yıldız katıldı. Açıklamasına Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Tolunay Kafkas, şunları söyledi:

"Performansımız düşüktü. Bu takımın teknik sorumlusu benim ve özür diliyorum. Maalesef takımımızın iskeletini oluşturan omurgamızda Samba Sow, Derley ve Mabiala´nın sakatlıkları olumsuzluk yarattı. Bir bahaneye sığınmıyorum ama , bizim gibi kadrosu kısıtlı bir takım için 3 oyuncumuzun sakatlığı onbirimizi önemli ölçüde değiştirdi. Sezon başında Kulüp Başkanı Recep Mamur´la birlikte büyük risk alarak takımı toparlamak için büyük çaba harcadık. Sezona 8 oyuncuyla başladık. Her takımın inişli çıkışlı dönemleri olur. Bunlar olağan şeyler. Kayserispor´un ligde kalacak gücü var. Kadromuzun ekonomik değeri ve gücü ortada. Skor üretme konusunda sıkıntılıyız."

Hafta sonunda oynayacakları Gençlerbirliği maçını da değerlendiren Tolunay Kafkas, takımında Vanderley ve Mabila´nın sakatlıklarının geçtiğini, antrenmanlara başlayacaklarını belirtti, "Canımızı dişimize takıp galip geleceğiz. Başka çaremiz yok. Gençlerbirliğinin performansı bizi ilgilendirmiyor. Taraftar da gelsin, bize destek olsun" diye konuştu.

"BİSESWAR VE ÖMER BAYRAM´LA SÖZLEŞME YENİLENECEK"

Müsabakanın biletlerinin 5-10 TL´den satışa sunulacağını belirten Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, iç sahada kalan 5 maçta seyirci desteğini istedi. Futbol Şubesi sorumlusu Ahmet Yıldız ise Biseswar ve Ömer´in sözleşmelerinin uzatılacağını, bu konuda oyuncularla bir sıkıntı yaşanmadığını vurgularken şunları söyledi:

"Derley konusunda 2 defa şanssızlık yaşadık. Önce adalesinde sorun yaşadı, sonra da ayağı burkuldu. Benfica´daki kulübünün sağlık merkezinde tedavi gördü. Hafta içinde takıma katılacak. Taraftarımız bizimle olsun" ded