Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

KAYSERiSPOR TOLUNAY KAFKAS´LA ANLAŞTI

KAYSERiSPOR TOLUNAY KAFKAS´LA ANLAŞTI

Tolunay Kafkas, Karpuzatan Kadir Has Tesisleri´nde yardımcıları Orhan Çıkrıkcı, Muzaffer Bilazer, Mutlu Dervişoğlu ve kaleci antrenörü Mehmet Arslan´la birlikte sözleşme yaptı. Kayserispor´a yeniden dönmemi sağlayan kulüp Başkanı Recep Mamur´a teşekkür

 

 Tolunay Kafkas, Karpuzatan Kadir Has Tesisleri´nde yardımcıları Orhan Çıkrıkcı, Muzaffer Bilazer, Mutlu Dervişoğlu ve kaleci antrenörü Mehmet Arslan´la birlikte sözleşme yaptı. Kayserispor´a yeniden dönmemi sağlayan kulüp Başkanı Recep Mamur´a teşekkür eden Tolunay Kafkas, şunları söyledi:

"Kayseri´de olmaktan mutlu ve gururluyum. Havaalanına indiğim andan itibaren sıcak bir destek ve ilgiyle karşılaştım. Burası benim yabancılık çekmediğim bir yer. Kayseri´de bir çok başarıya imza attık Zor bir süreçte görev aldığımızı biliyorum. Gelecek sezonlarda iddialı bir takım yaratacağız."
"TAKIMI 1 HAFTA İÇİNDE KURACAĞIZ"
Tolunay Kafkas, yerli ve yabancı oyuncu konusunda ellerini çabuk tutup 1 hafta içinde takımı oluşturacaklarını belirtti. Şu anda oyuncu sayısının yetersiz olduğunu belirten Kafkas, şöyle devam etti:
"Transfer listemiz hazır. Buraya gelmeden önce de elimizde bir transfer listesi vardı. Yönetimi yormayacak, Kayserispor´a büyük yük getirmeyecek uygun maliyetli oyuncular alacağız. Kaleci Hakan Arıkan konusuna gelince, elbette Hakan gibi kaleciyi kim istemez. Lige kadar olan tüm çalışmalarımızı Kayseri´de sürdüreceğiz. Yurt dışı kampından ise vazgeçtik."
HAKAN ARIKAN´A 2 GÜN İZİN VERİLDİ
Öte yandan Genel Sekreter Rifat Pehlivan ise Trabzonspor ile yollarını ayıran kaleci Hakan Arıkan´ın Kayserispor´la 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu, kendisine 2 gün izin verdiklerini, cuma günü Kayseri´de olacağını açıkladı.