Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

KAYSERİSPOR TRANSFERİ 4 FUTBOLCUYLA KAPATTI

KAYSERİSPOR TRANSFERİ  4 FUTBOLCUYLA KAPATTI

Bu sezon Süper Lig´in ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Kayserispor´da ara transferde toplamda gelen giden oyuncu sayısı 9 olurken, 4 oyuncu ile sözleşme imzalayan Sarı Kırmızılı ekip, 5 futbolcu ile ise yollarını ayırdı

 

 

Bu sezon Süper Lig´in ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Kayserispor´da ara transferde toplamda gelen giden oyuncu sayısı 9 olurken, 4 oyuncu ile sözleşme imzalayan Sarı Kırmızılı ekip, 5 futbolcu ile ise yollarını ayırdı.Kayserispor hakkında Ocak ayında yazılı basıda toplam 3 bin 869 haber çıkarken, bu haberler içinde 1.324 haberin ise yapılan transfer çalışmalarıyla ilgili olduğu belirlendi.

 

Yapılan aynı araştırmaya göre, Kayserispor´un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncular arasında kaleci ?Ali Ahamada? 160 haber ile yazılı basında öne çıkarken, bir diğer transfer ?Birol Parlak? hakkında da 137 haberin yayınlandığı tespit edildi. Forvete alınan ?William Alves Oliveira? ve ?Adnane Tighadouini? ile ilgili de yazılı basında toplam 120´ye yakın haber çıktığı belirlendi.